Ιταλικά πλοία

Italia image

Οι ιταλικές ακτοπλοϊκές γραμμές συνδέουν την Ιταλία με όλες τις χώρες που βρίσκονται γεωγραφικά γύρω από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Γνωστές για τις θερμές και ήπιες κλιματικές συνθήκες, αυτές οι χώρες είναι σχεδόν όλο το χρόνο ο τέλειος τουριστικός προορισμός. Επιλέξτε ανάμεσα στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, την Ιταλία και τα Ιταλικά νησιά, την Αλβανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Μαρόκο, την Τυνησία και πολλά άλλα, τα ιταλικά πλοία θα σας φέρουν στο επιθυμητό θέρετρο διακοπών!

Με πολλές ναυτιλιακές εταιρείες με μακρά θαλάσσια παράδοση να διασχίζουν τα θαλάσσια ύδατα με ασφάλεια, κάθε διαμονή σε ένα από τα πλοία τους είναι πολυτελής και κάθε ταξίδι γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία!

Ιταλικά δρομολόγια & συνδέσεις

Τα ιταλικά δρομολόγια και συνδέσεις διατίθενται καθόλη τη διάρκεια του έτους, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ταξιδέψετε στα Ιταλικά Νησιά και στην ηπειρωτική Ιταλία (Σαλέρνο, Νάπολη, Τσιβιταβέκια, Λιβόρνο, Γένοβα, Σαβόνα κλπ.). Εκτός από τα ιταλικά εγχώρια δρομολόγια, η Ιταλία συνδέεται διεθνώς με την Ελλάδα και την Αλβανία στην ανατολική ακτή (Βενετία, Ανκόνα, Μπάρι, Μπρίντιζι, Οτράντο) και με τη Γαλλία, την Ισπανία, το Μαρόκο και την Τυνησία.

Χρησιμοποιώντας τη μηχανή κράτησης μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα ιταλικά δρομολόγια και συνδέσεις και να κάνετε την κράτηση της επιλογής σας εύκολα και γρήγορα!

Ιταλικά λιμάνια

Τα ιταλικά λιμάνια καλύπτουν την πλήρη παράκτια γραμμή της Ιταλίας που εκτείνεται από την Τεργέστη στην Αδριατική Θάλασσα και από τη Σικελία στο Τυρρηνικό Πέλαγος μέχρι τη Γένοβα και τη Σαβόνα κοντά στα γαλλικά σύνορα.

Η νέα μηχανή αναζήτησης λιμένων στο παρακάτω μενού υποσέλιδου θα σας δώσει μια λεπτομερή εικόνα για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να φτάσετε με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς στα ιταλικά λιμάνια!

 

Συνεχίστε με Πλοία προς Ιταλικά Νησιά

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη