Πλοία για Γένοβα

Ploia Gia Genova image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Γένοβα έρχονται σε μια από τις μεγάλες λιμενικές πόλεις της Βόρειας Ιταλίας, τη γενέτειρα του Χριστόφορου Κολόμβου!

Η Γένοβα έχει μακρά ιστορία ως πλούσιο και ισχυρό εμπορικό κέντρο. Αυτή η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης (2004) και η γενέτειρα του εξερευνητή Christopher Columbus έχει όμορφα αξιοθέατα και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες. Οι καλλιτεχνικές εκκλησίες, οι υπέροχες παραθαλάσσιες βίλες και τα στενά δρομάκια του ιστορικού κέντρου, που ονομάζονται "vicoli", σίγουρα θα απευθύνονται σε όλους.

Όταν ταξιδεύετε στον προορισμό Γένοβα δεν πρέπει να χάσετε την εξερεύνηση του μεγαλύτερου ενυδρείου της Ευρώπης στη Γένοβα ή να δείτε μερικά από τα πολυάριθμα θαυμάσια παλάτια όπως το Παλάτι του Αγίου Γεωργίου (χτισμένο το 1260) ή το Βασιλικό Παλάτι της Γένοβας (χτισμένο τον 16ο αιώνα) . Πριν φύγετε με τα ferries από τη Γένοβα δοκιμάζοντας την εξαιρετική τοπική κουζίνα, η οποία περιλαμβάνει κυρίως ψάρια και θαλασσινά, είναι απολύτως υποχρεωτική. Η Γένοβα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να εξερευνήσετε την ιταλική Ριβιέρα και τα παγκοσμίου φήμης μέρη όπως το Portofino και το Cinque Terre.

Η Γένοβα είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ιταλίας και διαθέτει πολλά δρομολόγια πλοίων. Διαδρομές με φέρι Γένοβα συνδέουν το λιμάνι με άλλες πόλεις όπως η Βαρκελώνη, το Ταγγέρη, η Τύνιδα και πολλά άλλα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επέλεξαν ένα ταξίδι στη Γένοβα τα τελευταία χρόνια αναζητώντας την "πεμπτουσία" Ιταλία. Στεγασμένα σπίτια με κεραμοσκεπή, άνετα σοκάκια και το ανακαινισμένο παλιό λιμάνι είναι μόνο μερικά από τα αξιοθέατα που προσφέρει η Γένοβα. Μέσω του χρονοδιαγράμματος πορθμείων της Γένοβας είναι δυνατόν να προγραμματίσετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη