15 Νοεμβρίου, 2018

Δρομολόγια 2019 Ανκόνα & Βενετία για Ελλάδα με Minoan

Τα δρομολόγια για το 2019 από την Ανκόνα και τη Βενετία προς Πάτρα και Ηγουμενίτσα με την Minoan Lines είναι πλέον διαθέσιμα!

15 Νοεμβρίου, 2018

Αθήνα-Σαντορίνη-Μύκονος-Ίος-Νάξος 2019

Το δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη-Μύκονος-Ίος-Νάξος για το 2019 είναι πλέον διαθέσιμο!

22 Νοεμβρίου, 2018

Anek-Superfast Ανκόνα, Βενετία & Μπάρι για Ελλάδα 2019

Τα δρομολόγια για το 2019 από την Ανκόνα, τη Βενετία και το Μπάρι προς Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα με την Anek-Superfast Ferries είναι πλέον διαθέσιμα!

19 Δεκεμβρίου, 2018

Ελληνικά νησιά 2019 - Όλα τα δρομολόγια τώρα διαθέσιμα

Όλα τα δρομολόγια πλοίων προς τα ελληνικά νησιά είναι διαθέσιμα για ολόκληρη τη σεζόν του 2019!

Χρησιμοποιήστε την παραπάνω μηχανή κρατήσεων και αποκτήστε άμεσα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο για όλα τα δρομολόγια προς τα ελληνικά νησιά για το 2019!

19 Δεκεμβρίου, 2018

Ιταλία, Σικελία, Σαρδηνία, Βαρκελώνη 2019 - Tώρα διαθέσιμα!

Όλες οι διαδρομές της Μεσογείου είναι διαθέσιμες για ολόκληρη τη σεζόν του 2019:

Λιβόρνο - Όλμπια (Σαρδηνία)
Λιβόρνο - Παλέρμο (Σικελία)
Λιβόρνο - Κατάνια (Σικελία)
Τσιβιταβέκια - Όλμπια
Τσιβιταβέκια - Πόρτο Τόρρες (Σαρδηνία)
Τσιβιταβέκια - Τέρμινι Ιμέρεσε (Σικελία)
Τσιβιταβέκια - Παλέρμο
Τσιβιταβέκια - Βαρκελώνη (Ισπανία)
Σαβόνα - Βαρκελώνη
Γένοβα - Πόρτο Τόρες (Σαρδηνία)
Γένοβα - Παλέρμο (Σικελία)
Γένοβα - Βαρκελώνη
Νάπολη - Παλέρμο (Σικελία)
Σαλέρνο - Παλέρμο

Χρησιμοποιήστε την παραπάνω μηχανή κρατήσεων και αποκτήστε άμεσα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο για όλες τις διαδρομές της Μεσογείου για το 2019!

13 Απριλίου, 2020

Coronavirus (COVID-19) ενημέρωση για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ της 13-4-2020
ΦΕΚ 84/Α/13-4-2020

Απαιτήσεις επιστροφής του αντιτίμου ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και εισιτηρίων διεθνών πλόων προς επιβάτες που δεν μπορούν να ταξιδέψουν λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στις μετακινήσεις, ή δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει εξαιτίας της πανδημίας ή λόγω ματαίωσης των προγραμματισμένων δρομολογίων τους, εφόσον προβλέπονται από την εθνική ή την ενωσιακή νομοθεσία, ικανοποιούνται με την παροχή προς τους δικαιούχους ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ίσης αξίας με το αντίτιμο του εισιτηρίου του ματαιωθέντος ταξιδιού.

Το πιστωτικό σημείωμα εκδίδεται από τον μεταφορέα πλοιοκτήτη, πλοιοκτήτρια εταιρεία ή διαχειριστή (εφεξής μεταφορέας) και έχει ημερομηνία λήξης δεκαοκτώ (18) μηνών από την ημερομηνία του αρχικού ταξιδιού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο δικαιούχος του πιστωτικού σημειώματος μπορεί οποτεδήποτε να κάνει χρήση αυτού σε οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου του μεταφορέα.

Μέχρι τη λήξη του πιστωτικού σημειώματος, η οφειλή δεν καθίσταται ληξιπρόθεσμη και απαιτητή. Η οφειλή καθίσταται ληξιπρόθεσμη και απαιτητή, εφόσον παρέλθουν δεκαοκτώ (18) μήνες και το πιστωτικό σημείωμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Με αφοσίωση στην εξυπηρέτησή σας, παραθέτουμε τους νέους όρους που ισχύουν για τις διαδρομές των ναυτιλιακών εταιρειών αλλά και τη ρύθμιση των κρατήσεων.

 • Όλες οι κρατήσεις για το έτος 2020 θα μετατραπούν σε ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ μετά από αίτημά σας.
 • Τα Πιστωτικά Σημειώματα ισχύουν για 18 μήνες, αρχίζοντας από την ημερομηνία του αρχικού ταξιδίου. Θα έχετε στη διάθεσή σας το πλήρες ποσό που ήδη έχετε καταβάλει για να το χρησιμοποιήσετε εξ ολοκλήρου σε μια νέα κράτηση σε δρομολόγια της αντίστοιχης ναυτιλιακής εταιρείας.
 • Νέες κρατήσεις (για αντικατάσταση του Πιστωτικού Σημειώματος) μπορούν να πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τη isFerry.gr (support@isFerry.gr) και ΟΧΙ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας κρατήσεων.
 • Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το νωρίτερο 40 ημέρες και τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την ημερομηνία της υπάρχουσας κράτησης σας, για να αλλάξετε την κράτηση σε Πιστωτικά Σημειώματα.
 • Λάβετε υπόψη ότι έχουμε συνεχόμενες καθυστερήσεις στη διαχείριση των αλλαγών κράτησης σε Πιστωτικά Σημειώματα. Ο χρόνος απόκρισης είναι περίπου 10-30 ημέρες.
 • Τα αιτήματα που θα αποσταλλούν μετά την ημερομηνία της υπάρχουσας κράτησης δεν μπορούν να μετατραπούν σε Πιστωτικά Σημειώματα και η αξία της κράτησης δεν δύναται να επιστραφεί.

Ισχύουν οι ακόλουθες εξαιρέσεις:

 • Seajets: Τα Πιστωτικά Σημειώματα ισχύουν για κρατήσεις σε δρομολόγια της Seajets που θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.
 • Golden Star Ferries: Τα Πιστωτικά Σημειώματα ισχύουν για κρατήσεις σε δρομολόγια της Golden Star Ferries που θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.
 • Aegean Speed ​​Lines: Τα Πιστωτικά Σημειώματα ισχύουν για κρατήσεις σε δρομολόγια της Aegean Speed Lines που θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.
 • Grandi Navi Veloci (Ιταλία, κυβερνητικός νόμος 9 / 02.03.2020): Τα Πιστωτικά Σημειώματα ισχύουν για κρατήσεις σε δρομολόγια της Grandi Navi Veloci αντίστοιχα που θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021.
 • Grimaldi Lines (Ιταλία, κυβερνητικός νόμος 9 / 02.03.2020): Τα Πιστωτικά Σημειώματα ισχύουν για 12 μήνες, αρχίζοντας από την ημερομηνία του αρχικού ταξιδίου.
 • Minoan Lines διαδρομές Αδριατικής (Ιταλία, κυβερνητικός νόμος 9 / 02.03.2020): Τα Πιστωτικά Σημειώματα ισχύουν για 12 μήνες, αρχίζοντας από την ημερομηνία του αρχικού ταξιδίου.
 • Ventouris Ferries:Εισιτήρια Ανοιχτής Ημερομηνίας ισχύουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2021.

Ευχόμαστε σε όλους μια υγιή διαμονή στο σπίτι!

2009 isferry.gr © All rights reserved