Γιατί με την isFerry

Κάντε κράτηση με την isFerry και επωφεληθείτε!

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που ακυρώσετε την κράτησής σας - την οποία έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα - 6 με 7 εβδομάδες πριν την αναχώρηση, θα σας επιστραφεί το συνολικό ποσό εκτός από 40 Ευρώ τέλη ακύρωσης για διεθνή δρομολόγια και 25 Ευρώ τέλη ακύρωσης για δρομολόγια εντός Ελλάδας. Εξαιρούνται όλες οι κρατήσεις που περικλείουν τυχόν έκπτωση τιμής όπως π.χ. early booking, προσφορά άνοιξης, ειδικές προσφορές κ.ά. που η αλλαγή/τροποποίηση/ακύρωση δεν είναι εφικτή για κανένα λόγο και αιτία.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ

Μέσω της online μηχανής κράτησης της isFerry σας δίνεται η δυνατότητα να συγκρίνετε όλα τα δρομολόγια και τα ναύλα των ακτοπλοϊκών εταιρειών σε πραγματικό χρόνο και να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα για εσάς εναλλακτική.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η μηχανή κράτησης της isFerry σας προσφέρει μέγιστη ευελιξία στην επιλογή πλοίων και δρομολογίων για το ταξίδι σας, με το να σας δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε την ίδια ή διαφορετική ακτοπλοϊκή εταιρεία για το δρομολόγιο επιστροφής (π.χ.: μετάβαση από Ανκόνα προς Πάτρα με Superfast Ferries επιστροφή από Πάτρα προς Ανκόνα με Anek Lines ή μετάβαση από Βενετία προς Ηγουμενίτσα και επιστροφή από Πάτρα προς Ανκόνα).

ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Μέσω της ζωντανής μηχανής κράτησης της isFerry μπορείτε να αναζητήσετε τις προσφορές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και να κάνετε την κράτησή σας σε πραγματικό χρόνο. Το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της isFerry συνεργάζεται απευθείας με τα συστήματα των ακτοπλοϊκών εταιρειών και θα σας δείξει τα αποτελέσματα της αναζήτησης με τη διαθέσιμη χωρητικότητα και τιμές σε πραγματικό χρόνο.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Όλες οι πραγματοποιημένες κρατήσεις θα σας επιβεβαιωθούν αμέσως και έχουν άμεση ισχύ. Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις ή χρόνοι αναμονής στις online κρατήσεις, διότι αυτές επιβεβαιώνονται αμέσως και επαληθεύονται άμεσα από το σύστημα της αντίστοιχης ακτοπλοϊκής εταιρείας μέσω της isFerry. Αυτό ισχύει για όλες τις κρατήσεις που εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ISFERRY-EASY-WAY

Το σύστημα κρατήσεων Easy-Way της isFerry παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης μιας αξιόπιστης κράτησης και άμεσης εκτύπωσης της επιβεβαίωσης, χρησιμοποιόντας την επιτυχημένη μέθοδο των αεροπορικών εταιρειών:

  • κράτηση μέσω διαδικτύου
  • λήψη του κωδικού κράτησης/της επιβεβαίωσης
  • check-in στο λιμάνι αναχώρησης
  • επιβίβαση!

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Το σύστημα κρατήσεων που έχει δημιουργήσει η isFerry σας προσφέρει έναν εύκολο χειρισμό και τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη διαδικασία κράτησης και να την επηρεάσεται μέχρι και την ολοκλήρωση της. Εκτός τούτου, ο χρήστης μπορεί να δει, να εκτυπώσει και να ακυρώσει την κράτηση ανά πάσα στιγμή.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επωφεληθείτε πάντα από τις εκπτώσεις και προσφορές της αντίστοιχης ακτοπλοϊκής εταιρείας με την οποία θέλετε να ταξιδέψετε και εξοικονομήστε πολλά χρήματα! Π.χ.: έκπτωση early booking, προσφορά άνοιξης, έκπτωση στο ναύλο επιστροφής, έκπτωση για μέλη λέσχης αυτοκινήτων (ADAC, ÖMTC, TCS κτλ.). Πολλές εκπτώσεις και προσφορές είναι συνδυάσιμες!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Στις ιστοσελίδες της isFerry θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένους χάρτες για όλους τους προορισμούς και τις διαδρομές με πληροφορίες για την τοποθεσία του εκάστοτε λιμενικού γραφείου σε κάθε λιμάνι και την πλήρη διεύθυνσή όλων των λιμενικών γραφείων προκειμένου να μπορέσετε να παραλάβετε γρήγορα και χωρίς πρόβλημα την κάρτα επιβίβασης σας. Πέραν τούτου μπορείτε να καλέσετε χρήσιμα δεδομένα για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Όλες οι αγορές ήτοι κρατήσεις που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας της isFerry και πληρώνετε με πιστωτική κάρτα, διεκπεραιώνονται από την πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών Euro Commerce. Η Euro Commerce χρησιμοποιεί το λογισμικό ασφαλείας SSL με μια 128bit κρυπτογράφηση (αυτή τη στιγμή η πιο ασφαλής μέθοδος), για να προστατέψει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προτιμάτε το PayPal ως ασφαλή τρόπο πληρωμής ή εξακολουθείτε να βασίζεστε στην τραπεζική μεταφορά; Κανένα πρόβλημα. Με το isFerry το έχετε όλα! Είστε μερικά μόνο κλικ μακριά από την συναλλαγή σας.

 

Επιστροφή στην Εξυπηρέτηση Πελατών