Ποιοί είμαστε

Who We Are image

Το isferry.gr είναι οικογενειακή ιδιοκτησία από το 1979! Η επιχειρηματική μας ιστορία εκτείνεται σε τρεις γενιές που μοιράζονται τον ίδιο στόχο: την αριστεία ακολουθούμενη από την αξιοπρέπεια!

Η επαγγελματική και η ιδιωτική ζωή ήταν πάντα στενά συνδεδεμένες στην οικογένειά μας. Το να είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση τριών γενιών συνοδεύεται από μια ιστορία θυσιών και συμφιλίωσης που δεν θέλουμε να γίνουμε πολύ ρομαντικοί γι αυτο. Αυτή είναι λοιπόν η μεγάλη μας ιστορία.

Προερχόμενη από ένα γερμανοελληνικό καλοκαιρινό ειδύλλιο στην Αθήνα, η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες λάτρεις του ταξιδιού από το 1979 ως παραδοσιακό ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ελλάδα και από το 1988 ως γενικός πράκτορας πωλήσεων για μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες στη Γερμανία (SeeFA Reisen - See & Flug Agentur Stuttgart). Το 2009 η διαδικτυακή μας πλατφόρμα κρατήσεων παρουσιάστηκε στην παγκόσμια αγορά!

Η Marianne Dahm και ο Δημήτριος Καλλίνικος, ο αδερφός του Ιωάννης Καλλίνικος, τα ξαδέρφια Νίκος, Γιώργος και Νικόλαος όπως και η εγγονή Μαριάννα, μαζί εκτιμούμε τα απλά πράγματα όπως η ειλικρίνεια και η σκληρή δουλειά. Αυτές οι αρχές ευτυχώς έχουν περάσει από τη μια γενιά στην άλλη και εφαρμόζονται μέχρι σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικά εξελισσόμενο, πολυπολιτισμικό, σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον με ισχυρές σχέσεις με τους εργαζομένους με γνώμονα την ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Όταν γίνεται σωστά, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται στο διαδίκτυο επιτυγχάνουν τουλάχιστον το ίδιο επίπεδο αξιοπρέπειας, διαφάνειας και διαπροσωπικότητας με την παρουσία στο τοπικό κατάστημα. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε για ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών και ασφαλείς τεχνολογίες online κρατήσεων. Επιπλέον, ως λάτρεις των ακτοπλοϊκών ταξιδιών, ενθαρρύνουμε μεμονωμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες που μας επιτρέπουν να γίνουμε μάρτυρες της φυσικής ομορφιάς των τόπων!

 

Γιατί με εμάς

Αλλά γιατί να κάνετε κράτηση μαζί μας ουσιαστικά; Το να είσαι στην επιχείρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν πρέπει απαραίτητα να σημαίνει ότι μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών. Ωστόσο, είμαστε και να γιατί!


Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα σας βοηθήσει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κράτησή σας. Απολαμβάνουμε και εκτιμούμε τις εξαιρετικές εμπειρίες υποστήριξης πελατών!


Προηγμένη μηχανή κρατήσεων

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στις online κρατήσεις πλοίων, μάθαμε για τα καλά να αναπροσαρμόζουμε τις διαδικασίες και τις τεχνικές κράτησης. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για όλα τα διαθέσιμα καταλύματα, επιβατικά οχήματα, τρέιλερ, τροχόσπιτα, τροχόσπιτα κ.λπ. σε μερικά απλά βήματα κράτησης.


Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Σε περίπτωση που ακυρώσετε την κράτησή σας 4 έως 6 εβδομάδες πριν την αναχώρηση, θα σας επιστρέψουμε το συνολικό ποσό που καταβλήθηκε μείον 40,00 Ευρώ για διεθνή δρομολόγια και λιγότερα 25,00 Ευρώ για ελληνικά δρομολόγια εσωτερικού ως ακυρωτικά.


Σύγκριση τιμών

Η μηχανή μας online κρατήσεων σάς επιτρέπει να συγκρίνετε και να κάνετε κράτηση ναύλων διαφορετικών αερομεταφορέων σε πραγματικό χρόνο.


Ευέλικτες κρατήσεις

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές εταιρείες και δρομολόγια σε μία κράτηση (π.χ. Ανκόνα προς Πάτρα με τη Minoan Lines και επιστροφή Ηγουμενίτσα στη Βενετία με την Anek Superfast Ferries).


Επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο

Το σύστημα κρατήσεων μας συνεργάζεται άψογα με τα συστήματα κρατήσεων των μεταφορέων και εμφανίζει αποτελέσματα και επιβεβαιώνει τις κρατήσεις σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, η διαθεσιμότητα και οι τιμές εμφανίζονται χωρίς προσωρινή αποθήκευση.


Άμεση επιβεβαίωση ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Όλες οι ολοκληρωμένες κρατήσεις γίνονται έγκυρες αμέσως και επιβεβαιώνονται αμέσως μέσω email. Επομένως, τα εισιτήρια δεν αποστέλλονται ταχυδρομικά και δεν χάνονται!


Web check-in

Κάντε check-in online και λάβετε τα εισιτήρια επιβίβασής σας στο email ή στο τηλέφωνό σας. Όχι άλλος χρόνος αναμονής στο λιμάνι αναχώρησης!


Διαχείριση κρατήσεων

Διαχειριστείτε την κράτησή σας ακόμα και μετά την ολοκλήρωση με διάφορες επιλογές προβολής, εκτύπωσης, λήψης, κοινής χρήσης, αποστολής και ακύρωσης.


Εκπτώσεις & προσφορές

Επωφεληθείτε και συνδυάστε σημαντικές εκπτώσεις και ειδικές προσφορές. Τα έχουμε όλα!


Πληροφορίες ταξιδιού

Να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε έγκαιρα και σωστά όλες τις απαραίτητες και σχετικές ταξιδιωτικές πληροφορίες.


Ασφαλείς επιλογές πληρωμής

Πληρώστε γρήγορα και εύκολα με την κάρτα σας (συμπεριλαμβανομένων των τοπικών εμπορικών σημάτων) ή με PayPal, Sofort (πάγια χρέωση) και τραπεζικό έμβασμα χωρίς να φύγετε ποτέ από τον ιστότοπό μας. Όλες οι αγορές διεκπεραιώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, όπως λογισμικό SSL με κωδικοποίηση 128 bit.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
travel_explore
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη