Σχετικά με εμάς

Who We Are image

Το isferry.gr είναι οικογενειακή ιδιοκτησία από το 1979! Η επιχειρηματική μας ιστορία εκτείνεται σε τρεις γενιές που μοιράζονται τον ίδιο στόχο: την αριστεία ακολουθούμενη από την αξιοπρέπεια!

Η επαγγελματική και η ιδιωτική ζωή ήταν πάντα στενά συνδεδεμένες στην οικογένειά μας. Το να είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση τριών γενιών συνοδεύεται από μια ιστορία θυσιών και συμφιλίωσης στην οποία δεν θέλουμε να επιδοθούμε πολύ και να γίνουμε ρομαντικοί - τουλάχιστον για αυτήν την αφήγηση. Αυτή είναι λοιπόν η μακρά μας ιστορία, εν συντομία.

Με σημείο εκκίνησης ένα ελληνογερμανικό καλοκαιρινό ειδύλλιο στην Αθήνα, η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες λάτρεις του ταξιδιού από το 1979 ως παραδοσιακό ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ελλάδα και από το 1988 ως κεντρικός πράκτορας πωλήσεων μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών στη Γερμανία (SeeFA Reisen - See & Flug Agentur Stuttgart). Το 2009 η διαδικτυακή μας πλατφόρμα κρατήσεων παρουσιάστηκε στην παγκόσμια αγορά!

Η Marianne Dahm και ο Δημήτριος Καλλίνικος, ο αδερφός του Ιωάννης Καλλίνικος, τα ξαδέρφια Νίκος, Γιώργος και Νικόλαος όπως και η εγγονή Μαριάννα, μαζί εκτιμούμε τα απλά πράγματα όπως η ειλικρίνεια και η εργατικότητα. Αυτές οι αρχές ευτυχώς έχουν περάσει από τη μία γενιά στην άλλη και εφαρμόζονται μέχρι σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικά εξελισσόμενο, πολυπολιτισμικό, σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον με ισχυρές ανθρώπινες σχέσεις καθοδηγούμενο από την ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται έντιμα στο διαδίκτυο, επιτυγχάνουν τουλάχιστον το ίδιο επίπεδο αξιοπρέπειας, διαφάνειας και διαπροσωπικότητας με την παρουσία στο τοπικό κατάστημα. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε για ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών και ασφαλείς τεχνολογίες online κρατήσεων. Επιπλέον, ως λάτρεις των ακτοπλοϊκών ταξιδιών, ενθαρρύνουμε μεμονωμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες που μας επιτρέπουν να γίνουμε μάρτυρες της φυσικής ομορφιάς των τόπων!

 

Γιατί να κάνετε κράτηση μαζί μας

Αλλά γιατί να κάνετε κράτηση μαζί μας εντέλει; Το ότι είμαστε μία ενεργή επιχείρηση για πολλά συνεχόμενα χρόνια δε σημαίνει απαραίτητα ότι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών. Μπορούμε, όμως, και παρακάτω θα μάθετε γιατί!

 

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα σας βοηθήσει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κράτησή σας. Απολαμβάνουμε και εκτιμούμε την εξαιρετική εμπειρία υποστήριξης πελατών!

 

Προηγμένη μηχανή κρατήσεων

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στις online ακτοπλοϊκές κρατήσεις, μάθαμε να αναπροσαρμόζουμε τις διαδικασίες και τις τεχνικές κράτησης. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για όλες τις διαθέσιμες διαμονές, όλα τα επιβατικά οχήματα, τρέιλερ, τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα κ.λπ. σε μερικά απλά βήματα.

 

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Σε περίπτωση που ακυρώσετε την κράτησή σας 4 έως 6 εβδομάδες πριν την αναχώρηση, θα σας επιστρέψουμε το συνολικό ποσό που καταβλήθηκε μείον 40,00 Ευρώ για διεθνή δρομολόγια και μείον 25,00 Ευρώ για δρομολόγια εσωτερικού ως ακυρωτικά.

 

Σύγκριση τιμών

Η online μηχανή μας σας επιτρέπει να συγκρίνετε και να κάνετε κράτηση πολλαπών μεταφορέων σε πραγματικό χρόνο.

 

Ευέλικτες κρατήσεις

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικούς μεταφορείς και δρομολόγια σε μία κράτηση (π.χ. Ανκόνα προς Πάτρα με τη Minoan Lines και επιστροφή Ηγουμενίτσα προς Βενετία με την Anek Superfast Ferries).

 

Επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο

Το σύστημα κρατήσεών μας συνεργάζεται άψογα με τα συστήματα κρατήσεων των μεταφορέων και εμφανίζει αποτελέσματα και επιβεβαιώνει τις κρατήσεις σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, η διαθεσιμότητα και οι τιμές εμφανίζονται χωρίς προσωρινή αποθήκευση (caching).

 

Άμεση επιβεβαίωση ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Όλες οι ολοκληρωμένες κρατήσεις γίνονται έγκυρες αμέσως και επιβεβαιώνονται αμέσως μέσω email. Επομένως, τα εισιτήρια δεν αποστέλλονται ταχυδρομικά και δεν χάνονται!

 

Web check-in

Κάντε check-in online και λάβετε τα εισιτήρια επιβίβασής σας στο email ή στο τηλέφωνό σας. Όχι άλλος χρόνος αναμονής στο λιμάνι αναχώρησης!

 

Διαχείριση κρατήσεων

Διαχειριστείτε την κράτησή σας ακόμα και μετά την ολοκλήρωση με διάφορες επιλογές προβολής, εκτύπωσης, λήψης, κοινοποίησης, αποστολής και ακύρωσης.

 

Εκπτώσεις & προσφορές

Επωφεληθείτε και συνδυάστε σημαντικές εκπτώσεις και ειδικές προσφορές. Τα έχουμε όλα!

 

Πληροφορίες ταξιδιού

Να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε έγκαιρα και σωστά όλες τις απαραίτητες και σχετικές ταξιδιωτικές πληροφορίες.

 

Ασφαλείς επιλογές πληρωμής

Πληρώστε γρήγορα και εύκολα με την κάρτα σας (συμπεριλαμβανομένων των τοπικών καρτών) ή με PayPal, Sofort (άμεση χρέωση/ direct debit) και τραπεζικό έμβασμα χωρίς να φύγετε ποτέ από τον ιστότοπό μας. Όλες οι αγορές διεκπεραιώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, όπως λογισμικό SSL με κωδικοποίηση 128 bit.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη