Προσφορές & Εκπτώσεις

Η isFerry σας παρέχει όλες τις σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές των ναυτιλιακών εταιρειών - ακόμα καλύτερα, οι περισσότερες από αυτές συνδυάζονται!

Δεν γνωρίζετε ποιες εκπτώσεις ισχύουν για εσάς ή ποιες προσφορές ισχύουν με κάθε ναυτιλιακή εταιρεία; Μην ανησυχείτε! Η μηχανή κρατήσεων της isFerry τις υπολογίζει αυτόματα και τις εμφανίζει ενοποιημένα στη συνολική τιμή κράτησης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα απλά βήματα και να εισάγετε τα σωστά σας δεδομένα κράτησης!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική εκπτώσεων και προσφορών, παρακαλούμε, διαβάστε τους Γενικούς Όρους & Προϋποθέσεις.

Δείτε παρακάτω όλες τις πιθανές εκπτώσεις και προσφορές.

Έκπτωση Early Booking

Οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια στις γραμμές Ιταλία-Ελλάδα-Ιταλία συνήθως ανοίγουν τα δρομολόγια τους για το προσεχές έτος το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους. Τότε ξεκινά η έκπτωση early booking και ισχύει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.

Για τα δρομολόγια Ιταλία-Ελλάδα-Ιταλία η έκπτωση early booking είναι μέχρι και 30%!

Οι ναυτιλιακές εταιρείες εφαρμόζουν περιστασιακά σε μερικές γραμμές εσωτερικού επίσης έκπτωση early booking μέχρι και 20%.

Έκπτωση Επιστροφής

Στις περισσότερες διεθνείς διαδρομές αλλά και σε κάποια δρομολόγια εσωτερικού ισχύει η έκπτωση επιστροφής έως και 30% εάν συμπεριλάβετε στην κράτηση το δρομολόγιο επιστροφής με την ίδια ναυτιλιακή εταιρεία!

Έκπτωση Αυτοκινητιστικής Λέσχης

Σε περίπτωση που ταξεδέυετε με όχημα στις γραμμές Ιταλία-Ελλάδα-Ιταλία, ισχύει η έκπτωση αυτοκινητιστικής λέσχης έως και 25%. Απλά επιλέξτε τη λέσχη αυτοκινήτων που είστε δηλωμένος και κερδίστε το πλεονέκτημα! Όλες οι μεγάλες μεγάλες αυτοκινητιστικές λέσχες, όπως π.χ. ADAC, είναι διαθέσιμες. Η πλήρης λίστα διαθέσιμων αυτοκινητιστικών λεσχών εμφανίζεται κατά τη διαδικασία κράτησης.

Έκπτωση Camping All Inclusive

Οι φίλοι των Camper είναι, φυσικά, πολύ ευπρόσδεκτοι στην isFerry! Κάντε κράτηση στις γραμμές Ιταλία-Ελλάδα-Ιταλία με την επιλογή camping all inclusive και πάρτε μια εσωτερική καμπίνα στην τιμή καταστρώματος, 20% έκπτωση σε όλα τα γεύματα και ποτά επί του πλοίου και ηλεκτρικό ρεύμα για το όχημα σας σε κλειστό γκαράζ. Επισκεφθείτε τις σελίδες Κάμπινγκ στο Πλοίο για περισσότερες πληροφορίες!

Έκπτωση Camping on Board

Με την έκπτωση camping on board μπορείτε στην τιμή του καταστρώματος και οχήματος να παραμείνετε στο αυτοκινούμενο, καραβάνι ή βαν (με άδεια και μετατροπή σε τροχόσπιτο) σας καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Το όχημα σταθμεύεται σε ανοιχτό γκαράζ με ηλεκτρικό ρεύμα. Επισκεφθείτε τις σελίδες Κάμπινγκ στο Πλοίο για περισσότερες πληροφορίες!

Οικογενειακή Έκπτωση

Η οικογενειακή έκπτωση μέχρι και 20% ισχύει στις περισσότερους ναυτιλιακές εταιρείες και για κρατήσεις με καμπίνες (από 3 κρεβάτια και άνω) και με καθίσματα (από 3 επιβάτες και άνω).

Έκπτωση Πρεσβυτέρων

Η έκπτωση πρεσβυτέρων μέχρι και 20% ισχύει στις περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες και για επιβάτες από 60 ετών και άνω (η ηλικία των 60+ ετών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί κατά την αναχώρηση).

Νεανική Έκπτωση

Η νεανική έκπτωση μέχρι και 20% ισχύει στις περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες και για επιβάτες ηλικίας έως 16 ή 26 ετών (ανάλογα με τη ναυτιλιακή εταιρεία και τη διαδρομή).

Παιδική Έκπτωση

Η παιδική έκπτωση έως και 50% ισχύει στις περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες και για επιβάτες μέχρι 10, 12 ή 14 ετών (ανάλογα με τη ναυτιλιακή εταιρεία και τη διαδρομή).

Έκπτωση Ανηλίκων

Η έκπτωση ανηλίκων έως και 100% ισχύει στις περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες και για επιβάτες μέχρι 2 ή 4 ετών (ανάλογα με τη ναυτιλιακή εταιρεία και τη διαδρομή).

Έκπτωση Group

Για εκπτώσεις group των 20 επιβατών και άνω, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών πριν την οποιαδήποτε κράτηση. Σημειώστε, ότι οι αιτήσεις για group διατάσσονται στο τέλος της ουράς αναμονής.

 

Επιστρέψτε στην Εξυπηρέτηση Πελατών