Κάμπινγκ στο Πλοίο

Με την isferry.gr μπορείτε να κάνετε κάμπινγκ στο πλοίο όποτε θέλετε!*

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για κάμπινγκ στο πλοίο με όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες που πραγματοποιούν τα δρομολόγια Ιταλία-Ελλάδα-Ιταλία. Ανάλογα την ναυτιλιακή εταιρεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τροχόσπιτό σας καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού!

Κάθε ναυτιλιακή εταιρεία εφαρμόζει τη δική της πολιτική σχετικά με την υπηρεσία κάμπινγκ στο πλοίο. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες επισκεφτείτε τις σελίδες:

Στη σελίδα Κάμπινγκ στο Πλοίο Ελλάδα θα βρείτε πληροφορίες για το κάμπινγκ στο πλοίο με κατοικίδια ζώα. Η πολιτική περί κάμπινγκ στο πλοίο με κατοικίδια ισχύει με την μορφή που αναγράφεται εκεί για όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες που προσφέρουν την υπηρεσία κάμπινγ στο πλοίο.

*Η υπηρεσία κάμπινγκ στο πλοίο της Minoan Lines διατίθεται όλο το χρόνο! Η υπηρεσία κάμπινγκ στο πλοίο της Anek-Superast Ferries διατίθεται από 01.04 μέχρι 31.10 και όχι σε όλα τα πλοία της!

Σημειώστε ότι η μηχανή κράτησης της isferry.gr διαθέτει στις κρατήσεις με κάμπινγκ στο πλοίο αποκλειστικά την επιλογή «κατάστρωμα» (2. βήμα διαδικασίας κράτησης). Εάν, όμως, η διαμονή στο τροχόσπιτο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν επιτρέπεται, η μηχανή κράτησης θα υπολογίσει αυτόματα θέση εσωτερικής καμπίνας στην τιμή του καταστρώματος συν τροχόσπιτο (3. βήμα διαδικασίας κράτησης).

 

Τροχόσπιτο στο Πλοίο

Εκμεταλλευτείτε την έκπτωση early booking για κράτηση με τροχόσπιτο στο πλοίο και απολαύσετε αυτή την οικονομική δυνατότητα για το ταξίδι σας Ιταλία-Ελλάδα-Ιταλία!

Οι διαθεσιμότητα για τροχόσπιτα στο πλοίο εξαντλείται πάντα γρήγορα. Η περιορισμένη διαθεσιμότητα θέσεων δεν υφίσταται μόνο κατά την υψηλή περίοδο αλλά και κατά την χαμηλή. Το ήπιο κλίμα της Ελλάδας προσφέρει και την άνοιξη και το φθινόπωρο ιδανικές καιρικές συνθήκες για ένα ταξίδι με το τροχόσπιτο. Όποιος επιθυμεί λοιπόν να ταξιδέψει με το τροχόσπιτό του, καλύτερα να κλείσει τη θέση του αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους - τότε ξεκινάει και η έκπτωση early booking και κρατάει μέχρι περίπου το τέλος Φεβρουαρίου το επομένου έτους. Επωφεληθείτε, λοιπόν, από αυτή την χρονικά περιορισμένη προσφορά έκπτωσης early booking και κάνετε εγκαίρως την κράτηση με τροχόσπιτο.

Για περισσότερτες πληροφορίες σχετικά με τα ωφελήματα έγκαιρων κρατήσεων επισκεφθείτε τη σελίδα Κράτηση εκ των Προτέρων

Η έκπτωση early booking δεν ισχύει σε κρατήσεις με τροχόσπιτο στο πλοίο στη ναυτιλιακή εταιρεία Anek Lines και στη διαδρομή Ανκώνα-Ελλάδα-Ανκώνα της Anek-Superfast Ferries.

Κάμπερ στο Πλοίο

Ταξιδέψτε με κάμπερ στο πλοίο στην Ελλάδα και επωφεληθείτε των μεγάλων εκπτώσεων! Όλες οι πιθανές εκπτώσεις υπολογίζονται αυτομάτως κατά τη διαδικασία κράτησης.

Η μηχανή κρατήσεων της isFerry.gr υπολογίζει αυτόματα έκπτωση για τα μέλη αυτοκινητιστικών λεσχών (π.χ. ADAC, OEAMTC, TCS) και σε κρατήσεις με κάμπινγκ στο πλοίο! Απλά επιλέξτε την αυτοκινητιστική σας λέσχη και λάβετε την έκπτωση!

Άλλες εκπτώσεις που ισχύουν και στις κρατήσεις με κάμπινγκ στο πλοίο είναι:

  • Έκπτωση ηλικιωμένων
  • Νεανική έκπτωση
  • Έκπτωση παιδιών
  • Οικογενειακή έκπτωση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις, παρακαλώ, επισκεφθείτε τη σελίδα Προσφορές & Εκπτώσεις!

Καραβάνι στο Πλοίο

Η υπηρεσία καραβάνι στο πλοίο είναι διαθέσιμη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά όχι συνεχώς από τις ίδιες ναυτιλιακές εταιρείες. Εάν επιθυμείτε να δείτε τον κατάλογο των εβδομαδιαίων διαδρομών με καραβάνι στο πλοίο, επισκεφτείτε τις σελίδες:

Μπορείτε να συμπληρώσετε και τα πεδία της μηχανής κρατήσεων της isferry.gr με τα στοιχεία της επιλογής σας, να τσεκάρετε το κουτί κάμπινγκ στο πλοίο και να επιλέξτε «Αναζήτηση» για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα για καραβάνι εν πλω.

Προς ενημέρωσή σας

Παρακαλώ λάβετε υπ’όψην, ότι όλες οι προαναφερόμενες πληροφορίες ισχύουν τόσο για κάμπινγκ όσο και τροχόσπιτο, κάμπερ και καραβάνι στο πλοίο. Οι διαφορές στην ονομασία εξυπηρετούν αποκλειστικά την αποτελεσματικότητα των μηχανών αναζήτησης.

 

Συνέχεια με Κάμπινγκ στο Πλοίο Ελλάδα ή Κάμπινγκ στο Πλοίο Ιταλία-Ελλάδα