Κάμπινγκ στο πλοίο Ελλάδα

Camping On Board Ellada image

Το κάμπινγκ στο πλοίο Ελλάδα είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε με τα ελληνικά πλοία από την Ιταλία στην Ελλάδα με το τροχόσπιτο ή το μίνι λεωφορείο με τουαλέτα και το κατοικίδιο σας!

Όταν ταξιδεύετε με το κάμπερ σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο υπηρεσίες: κάμπινγκ στο πλοίο και κάμπινγκ all-inclusive. Και οι δύο προσφερόμενες υπηρεσίες είναι πιο οικονομικές από το ταξίδι με κανονικό όχημα και διακρίνονται ως εξής:

  • Κάμπινγκ στο πλοίο: εξοικονομήστε την τιμή της καμπίνας πληρώνοντας μόνο το πέρασμα του καταστρώματος συν την τιμή του οχήματος και μείνετε στο όχημά σας καθ' όλη τη διάρκεια της διέλευσης με το πλοίο
  • Κάμπινγκ all-inclusive: αποκτήστε μια εσωτερική καμπίνα στην τιμή του περάσματος του καταστρώματος συν την τιμή του οχήματος και έκπτωση 30% σε όλα τα γεύματα και τα ποτά επί του σκάφους (δεν επιτρέπεται η παραμονή στο κάμπερ).
  • Τροφοδοτικό 220V για το όχημά σας σε κλειστό γκαράζ
  • Χρήση όλων των κοινόχρηστων χώρων του πλοίου
  • Συμμετάσχετε με το τροχόσπιτο ή το μίνι λεωφορείο σας με τουαλέτα
  • Συμπεριλάβετε τις αποσκευές σας ή το ρυμουλκούμενο σκάφους με επιπλέον χρέωση

 

Κάμπινγκ στο πλοίο με ελληνικά πλοία

Οι ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τα ελληνικά πλοία που επιτρέπουν κάμπινγκ στο πλοίο με κατοικίδια ισχύουν για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που προσφέρουν κάμπινγκ στο πλοίο σε δρομολόγια Ιταλίας Ελλάδας Ιταλίας.

Σε ελληνικά δρομολόγια εσωτερικού (π.χ. Αθήνα προς Κρήτη), η υπηρεσία κάμπινγκ στο πλοίο δεν είναι διαθέσιμη. Ωστόσο, από την Ελλάδα, μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι κατασκήνωσης στα ελληνικά νησιά ή την Τουρκία επιλέγοντας μια τυπική τιμή (κατάστρωμα, θέση αεροπορικού τύπου ή καμπίνα). Θα πρέπει να σταθμεύσετε το όχημά σας σε κλειστό γκαράζ χωρίς παροχή ρεύματος.

 

Κάμπινγκ στο πλοίο με κατοικίδια

Οι ταξιδιώτες συχνά εκφράζουν την επιθυμία τους να ταξιδέψουν με τα κατοικίδιά τους. Τέλος, τα ταξίδια με κατοικίδια είναι εφικτά και, το πιο σημαντικό, τώρα με δυνατότητα online κράτησης!

Το κατοικίδιό σας μπορεί να περάσει τη νύχτα μαζί σας στο κάμπερ σας χωρίς επιπλέον χρέωση (η Anek Superfast Ferries κάμπινγκ στο πλοίο). Εάν, ωστόσο, είναι θορυβώδες και ενοχλεί άλλους επιβάτες, μπορεί να περάσει τη διέλευση στον καθορισμένο χώρο για κιβώτια για κατοικίδια, που συνήθως βρίσκεται στο στεγασμένο κατάστρωμα του πλοίου.

Μπορείτε να περπατήσετε με το κατοικίδιό σας ελεύθερα στο ανοιχτό κατάστρωμα κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Υπάρχουν καθορισμένοι χώροι για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του κατοικίδιου ζώου σας. Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στις εσωτερικές εγκαταστάσεις των πλοίων (εστιατόρια, μπαρ, σαλόνια κ.λπ.).

 

Κάμπινγκ all-inclusive με κατοικίδια

Εάν δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο κάμπερ σας καθ' όλη τη διάρκεια της διέλευσης (Minoan Lines κάμπινγκ all-inclusive), έχετε τις ακόλουθες επιλογές για τη διαμονή των κατοικίδιων σας:

  • Κατοικίδιο στην καμπίνα με επιπλέον χρέωση περίπου. 25,00 έως 50,00 ευρώ ανά πέρασμα και κατοικίδιο.
  • Ζώο σε κλουβί σε καθορισμένους χώρους του πλοίου, συνήθως στο στεγασμένο κατάστρωμα, με επιπλέον χρέωση περίπου. 20,00 ευρώ ανά διέλευση και κατοικίδιο
  • Το κατοικίδιο στο κατάστρωμα είναι δωρεάν

Όλες οι παραπάνω επιλογές είναι online κρατήσεις μέσω του συστήματος κρατήσεων isferry!

 

Online κρατήσεις με κατοικίδια

Η αποκλειστική σελίδα μας για τα κατοικίδια στο πλοίο παρέχει πληροφορίες για ταξίδια με κατοικίδια (με ή χωρίς την υπηρεσία κάμπινγκ στο πλοίο) και online κρατήσεις κατοικίδιων.

 

Επιβάτες με ειδικές ανάγκες & κατοικίδια

Αν και τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων, ισχύουν ειδικοί κανονισμοί για επιβάτες με ειδικές ανάγκες που ταξιδεύουν με τα εκπαιδευμένα κατοικίδια ζώα τους. Κατά την κράτηση, το check-in και την επιβίβαση πρέπει να υπάρχει έγκυρη βεβαίωση.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη