Κατοικίδια στο πλοίο

Με την απλοποιημένη μηχανή online κρατήσεων του isferry, μπορείτε πλέον να κάνετε κράτηση έως και 2 κατοικίδιων σε μία κράτηση επιλέγοντας καμπίνα, κλουβί ή κατάστρωμα για τα κατοικίδια ζώα σας!

 

Κλείστε τα κατοικίδιά σας online

Το isferry καλωσορίζει τα υπέροχα κατοικίδια σας στο σκάφος! Κάντε κράτηση τώρα online για έως και 2 κατοικίδια σε μία μόνο κράτηση επιλέγοντας μεταξύ των επιλογών:

  • κατοικίδιο στην καμπίνα
  • κατοικίδιο στο κλουβί
  • κατοικίδιο χωρίς τις υπηρεσίες μας (κατοικίδιο στο κατάστρωμα)

 

Κατοικίδιο στην καμπίνα

Τα περισσότερα συμβατικά πλοία προσφέρουν περιορισμένο αριθμό καμπινών φιλικών προς τα κατοικίδια. Ωστόσο, ο ποσοτικός περιορισμός των καμπινών φιλικών προς τα κατοικίδια διαφέρει σημαντικά από πλοίο σε πλοίο και η διαθεσιμότητά τους εξαρτάται από το πόσο νωρίς γίνεται η κράτηση.

Οι καμπίνες των κατοικιδίων πληρούν τα ίδια πρότυπα με τις κανονικές καμπίνες, η μόνη διαφορά είναι η απουσία χαλιού.

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους των πλοίων. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διαδρόμους του πλοίου για να τα φέρετε στην καμπίνα και να πάτε μαζί τους έξω στους ανοιχτούς χώρους του καταστρώματος του σκάφους για να κάνουν την ανάγκη τους σε προκαθορισμένες περιοχές (συνήθως κοντά στην περιοχή του ρείθρου για κατοικίδια).

Με την κράτηση του κατοικίδιου ζώου σας μέσω διαδικτύου, η ανάγκη εγγραφής του κατοικίδιου ζώου σας στο λιμεναρχείο κατά το check-in ή/και την καταβολή πρόσθετων χρεώσεων εξαλείφεται (αν δεν αναφέρεται διαφορετικά κατά την ηλεκτρονική κράτηση). Έτσι, όλα γίνονται σωστά online πριν την άφιξη στο λιμάνι!

 

Κλουβιά Κατοικιδίων

Τα κλουβιά για κατοικίδια είναι διαθέσιμα είτε σε συμβατικά είτε σε ταχύπλοα πλοία.

  • Στα συμβατικά πορθμεία, υπάρχουν καθορισμένα κιβώτια για κατοικίδια στο κατάστρωμα της οροφής. Μπορείτε να φέρετε το κουτί σας ή θα σας δείξουν ένα κλουβί για το κατοικίδιο σας μόλις επιβιβαστείτε. Μπορείτε να βγάλετε το κατοικίδιό σας από το κλουβί για να κάνει την ανάγκη του στο ανοιχτό κατάστρωμα. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε κοινόχρηστους χώρους μέσα στο πλοίο
  • Στα ταχύπλοα πλοία, το κατοικίδιο ζώο που ταξιδεύει μαζί σας πρέπει να μείνει σε καθορισμένο κλουβί/κουτί για όλο το ταξίδι. Μπορείτε να φέρετε το κουτί σας ή θα σας δείξουν ένα κλουβί για το κατοικίδιο σας μόλις επιβιβαστείτε

 

Κατοικίδια στο κατάστρωμα

Στα συμβατικά πλοία, μπορείτε επίσης να πάρετε το κατοικίδιό σας μαζί σας στο κατάστρωμα κρατώντας το με λουρί καθ' όλη τη διάρκεια της διέλευσης και μόνο στους ανοιχτούς χώρους του πλοίου. Αλλά, και πάλι, υπάρχουν καθορισμένες θέσεις για να το κάνετε αυτό που χρειάζεται (συνήθως κοντά στην περιοχή του κλουβιού για κατοικίδια).

Η επιλογή κατοικίδιο στο κατάστρωμα δεν είναι διαθέσιμη σε ταχύπλοα πλοία λόγω της απουσίας περιοχών ανοιχτού καταστρώματος.

Η επιλογή κατοικίδιο στο κατάστρωμα είναι δωρεάν (αν δεν αναφέρεται διαφορετικά κατά την ηλεκτρονική κράτηση)!

 

Κατοικίδια με Camping on Board

Αξιοποιώντας την επιλογή κάμπινγκ στο πλοίο, το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί είτε να μείνει μαζί σας στο τροχόσπιτο είτε σε ένα κλουβί στο κατάστρωμα του πλοίου!

Παρακαλούμε, δείτε τις σελίδες κάμπινγκ στο πλοίο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

 

Στις σελίδες με τις συχνές ερωτήσεις και τους όρους κράτησης, θα βρείτε πρόσθετες πληροφορίες για τα κατοικίδια και την πολιτική τους.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη