Κατοικίδια στο Πλοίο

Κάντε online κράτηση με κατοικίδια ζώα και φέρτε τους αγαπημένους σας φίλους μαζί στο πλοίο. Με την isFerry.gr είναι πανεύκολο!

Μπορείτε να κάνετε online κράτηση έως και 2 κατοικίδια ζώα ανά κράτηση επιλέγοντας ανάμεσα σε "Κατοικίδιο σε καμπίνα", "Κατοικίδιο σε κλουβί" και "Κατοικίδιο χωρίς τις υπηρεσίες μας" που σημαίνει τόσο όσο κατοικίδιο στο κατάστρωμα!

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την πολιτική κατοικίδιων ζώων, παρακαλούμε διαβάστε τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις.

Δείτε παρακάτω όλες τις επιλογές online κράτησης κατοικίδιων ζώων.

Καμπίνες Κατοικιδίων

Τα περισσότερα συμβατικά οχηματαγωγά πλοία και τα μεγάλα ταχύπλοα που διαθέτουν καμπίνες διαθέτουν επίσης ένα περιορισμένο αριθμό καμπινών για κατοικίδια. Ο αριθμός αυτών των καμπίνων μεταβάλεται σε μεγάλο βαθμό από πλοίο σε πλοίο και η διαθεσιμότητά τους εξαρτάται από το πόσο νωρίς γίνεται η κράτηση.

Οι καμπίνες κατοικιδίων ικανοποιούν τα ίδια πρότυπα με τις κανονικές καμπίνες, με μόνη διαφορά την απουσία ενός χαλιού.

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στους κοινόχρηστους χώρους εντός του πλοίου. Μπορείτε, βεβαίως, να χρησιμοποιήσετε τους διαδρόμους του πλοίου για να τα πάρετε στην καμπίνα και να πάτε μαζί τους έξω, στο χώρο του ανοικτού καταστρώματος του πλοίου, για να κάνουνε την ανάγκη τους.

Κάνοντας online κράτηση του κατοικίδιου σας σε καμπίνα, δεν είναι πια αναγκή να δηλώσετε το κατοικίδιο ζώο σας στο αντίστοιχο κεντρικό λιμενικό γραφείο της ναυτιλιακής εταιρείας ή να καταβάλετε πρόσθετα τέλη κατά τη διαδικασία του check-in. Τα πάντα γίνονται πλέον online πριν την άφιξή σας στο λιμάνι και το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε όταν φτάσετε εκεί είναι να συλλέξετε τα εισιτήρια επιβίβασης σας!

Κλουβιά Κατοικιδίων

Κλουβιά κατοικιδίων διατίθενται είτε σε συμβατικά πλοία είτε σε ταχύπλοα.

Κάνοντας online κράτηση του κατοικίδιου σας σε κλουβί, δεν είναι πια αναγκή να δηλώσετε το κατοικίδιο ζώο σας στο αντίστοιχο κεντρικό λιμενικό γραφείο της ναυτιλιακής εταιρείας ή να καταβάλετε πρόσθετα τέλη κατά τη διαδικασία του check-in. Τα πάντα γίνονται πλέον online πριν την άφιξή σας στο λιμάνι και το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε όταν φτάσετε εκεί είναι να συλλέξετε τα εισιτήρια επιβίβασης σας!

Κλουβιά Κατοικιδίων σε Συμβατικά Πλοία

Στα συμβατικά πλοία υπάρχουν προκαθορισμένα κλουβιά για κατοικίδια στο στεγασμένο κατάστρωμα. Μπορείτε να φέρετε το δικό σας κλουβί ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα υπάρχοντα πάνω στο πλοίο.

Μπορείτε να βγάλετε το κατοικίδιό σας έξω από το κλουβί για να κάνει την αναγκαιότητά του σε έναν προκαθορισμένο μέρος στον ανοικτό χώρο του καταστρώματος του πλοίου. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στους κοινόχρηστους χώρους εντός του πλοίου.

Κλουβιά Κατοικιδίων σε Ταχύπλοα

Σε ταχύπλοα το κατοικίδιο ζώο που ταξιδεύει μαζί σας πρέπει να παραμείνει σε ένα προκαθορισμένο κλουβί στο στεγασμένο κατάστρωμα καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Μπορείτε να φέρετε το δικό σας κλουβί ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα υπάρχοντα πάνω στο πλοίο.

Κατοικίδια στο Κατάστρωμα

Με συμβατικά πλοία έχετε επίσης τη δυνατότητα να πάρετε το κατοικίδιό σας μαζί σας στο κατάστρωμα έχοντάς το δεμένο σε λουρί καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού στους ανοικτούς χώρους του καταστρώματος του πλοίου. Προκαθορισμένοι χώροι για την ανάγκη τους είναι διαθέσιμοι.

Κάνοντας online κράτηση του κατοικίδιου σας σε κατάστρωμα, δεν είναι πια αναγκή να δηλώσετε το κατοικίδιο ζώο σας στο αντίστοιχο κεντρικό λιμενικό γραφείο της ναυτιλιακής εταιρείας. Αυτή η επιλογή είναι, επίσης, δωρεάν! Ωστόσο, μη ξεχάσετε να συλλέξετε τα εισιτήρια επιβίβασής σας από το αντίστοιχο κεντρικό λιμενικό γραφείο της ναυτιλιακής εταιρείας.

Κατοικίδια με Camping on Board

Αξιοποιώντας την επιλογή camping on board, το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί είτε να μείνει μαζί σας στο τροχόσπιτο είτε σε ένα κλουβί στο κατάστρωμα του πλοίου!

Παρακαλούμε, δείτε τις σελίδες Κάμπινγκ στο Πλοίο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

 

Επιστρέψτε στην Εξυπηρέτηση Πελατών