Πλοία για Γαλλία

Ploia Gia Gallia image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Γαλλία για χαλαρωτικές διακοπές ή πολιτιστική περιήγηση - θα αγαπήσετε τη χώρα!

Η Γαλλία είναι από καιρό ένα παγκόσμιο πολιτιστικό κέντρο, συμβάλλοντας σημαντικά στην τέχνη, την επιστήμη και τη φιλοσοφία. Η χώρα φιλοξενεί τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό πολιτιστικών τοποθεσιών της UNESCO (μετά την Ιταλία και την Ισπανία) και επισκέπτεται περίπου 83 εκατομμύρια ξένους τουρίστες ετησίως. Η Γαλλία έχει μεγάλη επιρροή στον πολιτισμό, την οικονομία, το στρατό και την πολιτική.

Το Ferry to France ταξιδεύει από παντού και μεταφέρει τους τουρίστες που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και τον ελεύθερο χρόνο. Η Γαλλία έχει 37 τοποθεσίες εγγεγραμμένες στη λίστα παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και διαθέτει πόλεις υψηλού πολιτιστικού ενδιαφέροντος, παραλίες και παραθαλάσσια θέρετρα, χιονοδρομικά κέντρα και αγροτικές περιοχές που πολλοί απολαμβάνουν για την ομορφιά τους. Πριν φύγετε από το πορθμείο από τη Γαλλία, οι επισκέπτες πρέπει να δοκιμάσουν ένα από τα 365 είδη τυριού ή ένα ποτήρι σαμπάνιας. Θα πρέπει επίσης να επισκεφθούν μερικές από τις περιοχές που περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Διαδρομές πορθμείων Η Γαλλία συνδέει τη Βρετανία, την Ισπανία, την Ιταλία και τις χώρες της Βόρειας Αφρικής με τα μεγάλα λιμάνια της Γαλλίας Με περισσότερους από 10 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως, η γαλλική Ριβιέρα (ή η Κυανή Ακτή), στη νοτιοανατολική Γαλλία, είναι ο δεύτερος σημαντικότερος τουριστικός προορισμός στη χώρα, μετά την περιοχή του Παρισιού. Υπάρχουν δέκα μεγάλα λιμάνια στη Γαλλία, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι στη Μασσαλία. Μέσω του χρονοδιαγράμματος πορθμείων της Γαλλίας, μπορείτε να σχεδιάσετε και να οργανώσετε το ταξίδι σας και να επισκεφθείτε μερικά από τα 1.200 μουσεία, πολιτιστικά κέντρα και ιστορικά κτίρια. 300 μέρες ηλιοφάνειας, 115 χιλιόμετρα ακτογραμμής και παραλίες στη Γαλλική Ριβιέρα, κάστρα, εκκλησίες και εξαιρετική γαστρονομία θα κάνουν τις διακοπές σας ουράνιες.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη