Πλοία για Τυνησία

Ploia Gia Tinisia image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Τυνησία και εξερευνήστε τους μενίνες των τυνησιακών πόλεων και χωριών και τις αγορές τους!

Το όνομα της Τυνησίας προέρχεται από την πρωτεύουσα της, την Τύνιδα. Βρίσκεται μεταξύ του ανατολικού άκρου των οροσειρών Άτλας και των βόρειων φατνιών της ερήμου Σαχάρας. Η Τυνησία διαθέτει 1.300 χιλιόμετρα ακτογραμμής, συμπεριλαμβανομένου του αφρικανικού συνόλου των δυτικών και ανατολικών μερών της λεκάνης της Μεσογείου. Σύμφωνα με τους The New York Times, η Τυνησία είναι "γνωστή για τις χρυσές παραλίες της, τον ηλιόλουστο καιρό και τις προσιτές πολυτέλειες".

Το πλοίο προς την Τυνησία προσεγγίζει το λιμάνι της Τύνιδας σε καθημερινή βάση, μεταφέροντας επιβάτες που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τις λαϊκές συνοικίες των πόλεων και των χωριών της Τυνησίας και να ασκούν τις παλαίμαστικές δεξιότητές τους στις αγορές και τα πακέτα. Θα δουν να διακοσμήσουν τζαμιά στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Τύνιδας, να εξερευνήσουν τα αρχαία ερείπια της Καρχηδόνας, τις μουσουλμανικές και εβραϊκές συνοικίες της Jerba και να κολυμπήσουν σε παραθαλάσσια θέρετρα έξω από το Μοναστήρι. Πριν εγκαταλείψουν τη χώρα με πλοία από την Τυνησία, οι τουρίστες μπορεί να θέλουν να ζήσουν μια καμήλα στην έρημο της Σαχάρας.

Διαδρομές με πορθμεία Η Τυνησία συνδέει την Ιταλία και τη Γαλλία με τη χώρα που διαθέτει το δεύτερο και τρίτο πλησιέστερο σημείο στην Ευρώπη μετά το Γιβραλτάρ. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ποικιλία που έχει να προσφέρει η Τυνησία - από τις αμμουδιές της Σαχάρας μέχρι τη μαρίνα της Μαρίνας. Μπορούν να επισκεφτούν την Jerba, η οποία είναι ένα μικρό νησί στη νότια ακτή της Τυνησίας. Με τις αμμώδεις παραλίες και τα αρχαία μέδινά του, είναι σαν μια μικρογραφία της ηπειρωτικής χώρας. Μέσω του χρονοδιαγράμματος πορθμείων της Τυνησίας είναι δυνατόν να προγραμματίσετε λεπτομερώς το ταξίδι σας στην Τυνησία και να επιλέξετε ανάμεσα σε κάποιες χαλαρωτικές διακοπές στις καλύτερες παραλίες της Βόρειας Αφρικής ή να επισκεφθείτε μια παραδοσιακή φυλή Βεδουίνων στην Έρημο της Σαχάρας ή ίσως επιλέξτε και τα δύο.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη