Πλοία για Αλβανία

Ploia Gia Alvania image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Ταξιδέψτε με τα πλοίο για Αλβανία και ζήστε μια μικρή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη που έχει αναπτυχθεί ως τουριστικός προορισμός εδώ και 20 χρόνια!

Με μια ακτή στην Αδριατική και μία στο Ιόνιο Πέλαγος, η Αλβανία πρέπει να προσφέρει πολλές αμμώδεις παραλίες, που προσελκύουν κάθε καλοκαίρι μαζικά τουρίστες από την Αλβανία, τις γειτονικές χώρες, όπως το Μαυροβούνιο, το Κοσσυφοπέδιο, τη Δημοκρατία της Μακεδονίας και επίσης από όλον τον κόσμο. Επιπλέον, η μικρή απόσταση (72χλμ.) Από την Ιταλία, ιδιαίτερα από το Μπάρι στο Δυρράχιο, και οι σχεδόν καθημερινές διαδρομές που συνδέουν τις δύο χώρες, αυξάνουν την τουριστική δημοτικότητα και, φυσικά, την οικονομική έξοδο της Αλβανίας.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς τον προορισμό Αλβανία δοκιμάζουν μια χώρα που προσφέρει ένα αξιοσημείωτο αριθμό μοναδικών αξιοθέατων, όπως αρχαία βουνά με θεαματικούς σχηματισμούς, αρχαιολογικούς χώρους και πολλά μικρά παραδοσιακά χωριά που φαίνονται ανεπηρέαστα από το πέρασμα του χρόνου. Το συντριπτικό ορεινό τοπίο καθώς και οι παραλίες για μαζικό τουρισμό είναι μόνο μερικά πράγματα που μπορούν να εξερευνήσουν οι τουρίστες πριν φτάσουν με τα πλοία από την Αλβανία. Η πρωτεύουσα της χώρας, τα Τίρανα, είναι μια οικονομικά αναπτυσσόμενη πόλη με τον τομέα των υπηρεσιών της να κυριαρχεί σε όλες τις αγορές. Κατά συνέπεια, στην πόλη με πληθυσμό σχεδόν 800.000 υπάρχουν πολλές ευκαιρίες διασκέδασης και κάθε είδους διασκέδαση στο μενού.

Το κύριο λιμάνι της Αλβανίας είναι το λιμάνι του Δυρραχίου. Διαδρομές με πλοίο Η Αλβανία λειτουργεί από το Δυρράχιο, τη Βλόρα και τη Σαράντα.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη