Πλοία για Τσιβιτάβέκια

Αν ταξιδεύετε με τα πλοία για Τσιβιταβέκια θα φτάσετε σε μια μεγάλη λιμενική πόλη, πολύ κοντά στην πόλη της Ρώμης!

Ακτοπλοϊκά για Τσιβιταβέκια

Το Τσιβιταβέκια είναι επίσης θαλάσσιο λιμάνι στο Τυρρηνικό Πέλαγος, 80 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Ρώμης, απέναντι από τον ποταμό Mignone. Η Ρώμη και το Βατικανό που βρίσκεται κοντά, επιτρέπει στους τουρίστες να τα επισκεφθούν εύκολα. Για όσους διαμένουν στο Τσιβιταβέκια, η πόλη έχει πολλά να προσφέρει σχετικά με μνημεία και τοποθεσίες. Αμέσως μετά την άφιξή τους, οι επιβάτες μπορούν να εξερευνήσουν το Forte Michelangelo, το οποίο χτίστηκε για να υπερασπιστεί το λιμάνι της Ρώμης και το όνομά του από τον διάσημο καλλιτέχνη.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στον προορισμό Τσιβιταβέκια debark στο "Λιμάνι της Ρώμης", ένα σημαντικό κέντρο για τις θαλάσσιες μεταφορές στην Ιταλία, για εμπορεύματα και επιβάτες. Μπορεί να θέλουν να επισκεφθούν τα λουτρά Terme Taurine, βόρεια της πόλης στο Ficoncella. Οι πηγές νερού ήταν γνωστές και εκτιμήθηκαν για τις θεραπευτικές αρετές από την προϊστορική εποχή και εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς με το Civitavecchiesi. Τα Λουτρά χρονολογούνται από τα πιο απομακρυσμένα και αρχαία χρόνια. Πριν από την αναχώρηση με τα πορθμεία από το Τσιβιταβέκια οι επισκέπτες θα πρέπει να δουν την παραλία του Αγίου Αυγουστίνου. Εκεί θα βρείτε σχεδόν δύο χιλιόμετρα αμμουδιά.

Είναι γνωστό ότι το Τσιβιταβέκια είναι ένα σημαντικό λιμάνι κρουαζιερόπλοιων και πορθμείων, το κύριο σημείο εκκίνησης για θαλάσσια σύνδεση από την κεντρική Ιταλία. Τα δρομολόγια των πορθμείων Τσιβιταβέκια συνδέουν την κεντρική Ιταλία με τη Σαρδηνία, τη Σικελία, τη Μάλτα, την Τυνησία και τη Βαρκελώνη. Μέσω του χρονοδιαγράμματος πορθμείων του Τσιβιταβέκια οι επισκέπτες μπορούν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους σε αυτή τη σημαντική πόλη λιμάνι, η οποία είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν μια γαλήνια μέρα, αντί να ασχολούνται με τη φασαρία της μεγάλης πόλης της Ρώμης.

Δρομολόγια & Τιμές Τσιβιτάβέκια

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Τσιβιτάβέκια!

Εκπτώσεις & Προσφορές Τσιβιτάβέκια

Λιμάνι Επιβίβασης Τσιβιτάβέκια - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού της Τσιβιτάβέκιας κοντά στη Ρώμη στην Ιταλία

Λιμάνι Επιβίβασης Τσιβιτάβέκια

  • E840, 000 53 Τσιβιτάβέκια, Ιταλία
  • Τηλ.: +49 076 636 6201
  • GPS: 42.099830, 11.783129