Πλοία προς Ιταλικά Νησιά

Ploia Gia Italika Nisia image

Στην καρδιά της Μεσογείου, η Ιταλία είναι ένας μαγευτικός τουριστικός προορισμός για κάθε είδους διακοπές. Πολλοί ταξιδιώτες επισκέπτονται κάθε χρόνο τις ομορφιές της Ιταλίας που μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικές και σε μεγάλη ποικιλία λόγω της γεωγραφικής θέσης της χώρας. Η ανατολική ακτογραμμή της χερσονήσου της Ιταλίας περνάει κατά μήκος της Αδριατικής Θάλασσας, αντικρίζωντας τις παράκτιες γραμμές της Κροατίας, του Μαυροβουνίου, της Αλβανίας και της Ελλάδας. Η δυτική ακτή της πηγαίνει κατά μήκος του Τυρρηνικού πελάγους, μοιράζοντας τα θαυμάσια γαλάζια νερά με τη Γαλλία, την Ισπανία, το Μαρόκο και την Τυνησία. Προφανώς, πολλά νησιά βρίσκονται μεταξύ των θαλάσσιων συνόρων της Ιταλίας. Αν και τα ιταλικά νησιά είναι άφθονα, μόνο λίγα κατοικούνται. Τα πιο διάσημα είναι η Σικελία και η Σαρδηνία. Τα πλοία προς τα ιταλικά νησιά φέρνουν τους επιβάτες εδώ όλο το χρόνο.

Για να δείτε μια πλήρη λίστα με όλα τα ιταλικά νησιά, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στο Όλοι οι Προορισμοί!

Πώς θα φτάσετε στα Ιταλικά Νησιά

Ανάλογα με το νησί που κάποιος θέλει να επισκεφτεί, υπάρχουν πολλά διαφορετικά δρομολόγια για να φτάσετε στα ιταλικά νησιά. Στην ηπειρωτική χώρα διαθέσιμα λιμάνια από όπου πραγματοποιούνται δρομολόγια προς τα ιταλικά νησιά, είναι η Τσιβιταβέκια, η Γένοβα, η Νάπολη, το Λιβόρνο, το Σαλέρνο, για να αναφέρουμε μερικά. Μερικά από τα πιο δημοφιλή λιμάνια στο νησί της Σικελίας είναι το Παλέρμο και το Τέρμινι Ιμερέζε. Το νησί της Σαρδηνίας έχει από την άλλη πλευρά τα λιμάνια Πόρτο Τόρρες και Όλμπια.

Παρέχονται καθημερινές διασυνδέσεις όλο το χρόνο προς και από τους προαναφερθέντες ιταλικούς προορισμούς, καθιστώντας το ταξίδι πάντα εύκολο, ασφαλές και, λόγω της υπερσύγχρονης ιταλικής ναυτιλίας, πολύ ποιοτικό!

 

Επιστροφή στα Ιταλικά Πλοία

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη