Πλοία για Τέρμινι Ιμερέζε

Ploia Gia Termini Imerese image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Τέρμινι Ιμερέζε στη Σικελία και αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από αυτό το μέρος που μοιάζει με καρτ ποστάλ!

Όπως αποκαλύπτει το όνομά του, το Τέρμινι Ιμερέζε ("Hot Springs of Chimera") εξακολουθεί να εμφανίζει τα ερείπια των τοξωτών ρωμαϊκών υδραγωγείων στην πόλη, η οποία χωρίζεται σε δύο μέρη: Termini Bassa και Termini Alta. Σχεδόν όλα τα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης βρίσκονται στο Termini Alta, καθώς η περιοχή αυτή περιλαμβάνει το παλιό ιστορικό κέντρο της πόλης.

Όταν ταξιδεύετε προς τον προορισμό Τέρμινι Ιμερέζε, οι επιβάτες θαυμάζουν την εικόνα της εικόνας της πόλης της Σικελίας. Η θέα από το Termini που κοιτάζει πάνω από τη θάλασσα στο Παλέρμο είναι επίσης εκπληκτική. Τα περισσότερα αξιοθέατα του Termini βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Πριν από την αναχώρηση με τα οχηματαγωγά πλοία από το Τέρμινι Ιμερέζε, δεν πρέπει να μείνει έξω από την πλατεία Duomo με τον Duomo ή τη Μητέρα Εκκλησία, αφιερωμένη στο San Nicola di Bari.

Τα δρομολόγια των πορθμείων Τέρμινι Ιμερέζε εξυπηρετούν επίσης τους επισκέπτες για να επισκεφθούν την πόλη καθώς είναι ένα δημοφιλές κέντρο ιαματικών λουτρών. Οι Ρωμαίοι ήταν αυτοί που ανακάλυψαν τη θεραπευτική αξία των υδάτων της Termini Imerese το 252 π.Χ. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για το εκλεπτυσμένο Φεστιβάλ Καρναβαλιού (Mardi Gras), το οποίο κατατάσσεται μαζί με τα Carnevales του Acireale και του Sciacca, ως ένα από τα καλύτερα στη Σικελία. Μέσω των δρομολογίων των πορθμείων, οι τουρίστες της Termini Imerese μπορούν να ανακαλύψουν πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε την πόλη και τα αρχαία της αξιοθέατα όπως ο ναός της Νίκης αφιερωμένος στη θεά Αθηνά.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη