Πλοία για Παλέρμο

Ploia Gia Palermo image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Παλέρμο επισκέπτονται μια πόλη με ιστορία 2700 ετών που έχει πολλά να προσφέρει σε πολιτισμό και γαστρονομία!

Η πόλη του Παλέρμο βρίσκεται στα βορειοδυτικά του νησιού της Σικελίας στο Τυρρηνικό Πέλαγος και διαθέτει 2700 χρόνια ιστορίας. Ο πολιτισμός, η αρχιτεκτονική και η γαστρονομία του είναι γνωστά και απευθύνονται σε πολλούς ανθρώπους. Βρίσκοντας τον κόλπο του Παλέρμο, η πόλη προσελκύει χιλιάδες τουρίστες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους κυρίως για τις παραλίες και την ίδια την πόλη. Το Παλέρμο είναι ένα ζωντανό μέρος με πολλά να δει και να κάνει. Οι τουρίστες από όλο τον κόσμο θα βρουν ζεστό, μεσογειακό καιρό και πολλή ηλιοφάνεια όλο το χρόνο.

Ταξιδεύοντας στον προορισμό Παλέρμο σημαίνει να επισκεφτείτε μια πόλη με μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά και πολλά κτίρια της Νορμανδίας. Ο καθεδρικός ναός του Παλέρμο, ο οποίος βρίσκεται στο Corso Vittorio Emanuele, έχει μια μακρά ιστορία που έχει οδηγήσει σε συσσώρευση διαφορετικών αρχιτεκτονικών στυλ και είναι σίγουρα ένα σημείο ενδιαφέροντος για τους τουρίστες, καθώς είναι καταχωρημένο στις περιοχές παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Έτσι υπάρχουν πολλές άλλες εκκλησίες και παλάτια στο Παλέρμο. Πριν από την αναχώρηση με πλοία από το Παλέρμο, οι επισκέπτες πρέπει να πάνε σε ένα ταξίδι στην Αίτνα. Παρόλο που η επίσκεψη στο ηφαίστειο μπορεί να είναι επικίνδυνη, το βουνό που κάνει το κάπνισμα και την τέφρα κάνει μεγάλες λήψεις καρτών.

Τα δρομολόγια των συνδέσεων Παλέρμο συνδέουν το Παλέρμο με το Κάλιαρι, τη Γένοβα, το Λιβόρνο, τη Νάπολη, την Τυνησία και άλλες πόλεις και εξυπηρετούν συνολικά περίπου 2 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Τα πλοία αναχωρούν από το λιμάνι του Παλέρμο, το οποίο ιδρύθηκε από τους Φοίνικες πριν από 2.700 χρόνια. Μαζί με το λιμάνι της Μεσσήνης, είναι το κύριο λιμάνι της Σικελίας. Μέσω του ωραρίου δρομολογίων του Παλέρμο, οι ταξιδιώτες μπορούν να προγραμματίσουν και να οργανώσουν τις διακοπές τους σε αυτή τη μεγάλη πόλη της νότιας Ιταλίας. Θα είναι ενθουσιασμένοι από την ομορφιά της περιοχής και τη συναρπαστική νυχτερινή ζωή που προσφέρει το Παλέρμο.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη