Πλοία για Όλμπια

Ploia Gia Olbia image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Όλμπια θα επισκεφθούν μια πόλη νότια της πιο διάσημης ακτής της Σαρδηνίας, την Costa Smeralda!

Ολοκλήρωση με διεθνές αεροδρόμιο, η πόλη Όλμπια, πόλη με 58.000 κατοίκους, είναι το οικονομικό κέντρο αυτού του τμήματος της Σαρδηνίας και βρίσκεται πολύ κοντά στη διάσημη τουριστική περιοχή Costa Smeralda. Οι άνθρωποι έρχονται για την όμορφη θάλασσα και τις παραλίες και για τα πολυάριθμα μέρη πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Η προέλευση της Όλμπια ήταν φοινικική, πριν η πόλη γίνει ρωμαϊκή εμπορική θέση.

Οι τουρίστες που ταξιδεύουν στον προορισμό Όλμπια δεν έρχονται μόνο για να μείνουν σε ένα μέρος, αλλά ίσως να θέλουν να δουν το περιβάλλον. Η Όλμπια είναι ο κόμβος για εκδρομές στα βορειοανατολικά και την περίφημη ακτή της. Υπάρχουν λεωφορεία που φεύγουν προς όλες τις κατευθύνσεις, μεταφέροντας τους ανθρώπους σε σημεία ενδιαφέροντος. Η παραλία της πόλης είναι το Lido del Sole, αλλά πολύ καλύτερη είναι η λευκή παραλία Pittulong που βρίσκεται 5 χιλιόμετρα μακριά με ονειρική θέα προς το νησί Tavolara. Πριν από την αναχώρηση με τα οχηματαγωγά πλοία από την Όλμπια, οι επισκέπτες θα πρέπει να δουν τον πρώην ρωμαϊκό καθεδρικό ναό του Αγίου Simplicio (11ος-12ος αιώνας), ο οποίος εξάγεται από γρανίτη γρανίτη. Στην αψίδα υπάρχουν δύο τοιχογραφίες του 13ου αιώνα. Κάποιος απεικονίζει τον Σαν Σίμπλικιο, τον πολιούχο της Όλμπια.

Τα δρομολόγια πλοίων Όλμπια συνδέουν το λιμάνι με το Civitavecchia, τη Γένοβα, το Λιβόρνο και το Piombino. Με μια επιλογή έως και 14 ημερών δρομολογίων, το λιμάνι της Όλμπια συνδέει τη Σαρδηνία με την Ιταλία. Η πόλη έχει μακρά ιστορία και παρόλο που σήμερα η πόλη θεωρείται ως πόλη διαμετακόμισης για ταξιδιώτες που φτάνουν ή φεύγουν από τη Σαρδηνία, η Όλμπια έχει αρκετά γούρια για να αξίζει μια ιδιαίτερη προσοχή. Έχει μακρά ιστορία και συνεπώς μερικά σημαντικά αξιοθέατα. Το μικρό ιστορικό κέντρο είναι ένα ευχάριστο μέρος για να καθίσετε σε ένα εστιατόριο ή ένα μπαρ. Μέσω του ωρολογιακού δρομολογίου της Όλμπια οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πώς θα φτάσουν στην Όλμπια και ίσως να επισκεφθούν τις όμορφες παραλίες και να εξερευνήσουν τα κοντινά αξιοθέατα.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη