Πλοία για Νάπολη

Ploia Gia Napoli image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Νάπολη θα βρουν μερικές από τις καλύτερες όπερες και θέατρα στον κόσμο καθώς και μεγάλο πλούτο μνημείων!

Η ρομαντική Νάπολη έχει το μεγαλύτερο ιστορικό κέντρο της Ευρώπης και περιβάλλει 27 αιώνες ιστορίας. Οι επισκέπτες όχι μόνο θα βρουν μερικές από τις καλύτερες όπερες και θέατρα στον κόσμο, αλλά και μια πληθώρα ιστορικών αγαλμάτων και μνημείων. Πολλές πολιτιστικά και ιστορικά σημαντικές τοποθεσίες βρίσκονται επίσης κοντά στην Νάπολη. Μια επίσκεψη στο παλάτι της Καζέρτα ή στα ρωμαϊκά ερείπια της Πομπηίας είναι έξω από αυτόν τον κόσμο.

Όταν ταξιδεύετε προς τον προορισμό Νάπολη, οι τουρίστες μπορεί να θέλουν να επισκεφθούν την πιο εντυπωσιακή ακτογραμμή της Ιταλίας σε ένα ταξίδι στο Sorrento ή στην ακτή Amalfi από τη Νάπολη που είναι καταχωρημένη στην UNESCO. Πριν φύγετε από την περιοχή με το Ferry από τη Νάπολη βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει κάποια πίτσα από την πόλη. Ίσως θελήσετε να καθίσετε σε ένα εστιατόριο του δρόμου αφού περπατήσετε μέσα από την περιοχή Documani τρώτε πίτσα, ρίξτε λίγο Chianti και ακούστε έναν Napolitan κιθάρα ή μαντολόγο παίκτη.

Λόγω της μεγάλης ροής επιβατών Οι διαδρομές με φέρι στη Νάπολη είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες. Τα λιμάνια φτάνουν στο λιμάνι που βρίσκεται στο κέντρο της Νάπολης, πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία Piazza Municipio. Οι επιβάτες μπορούν να ξεκινήσουν μια περιήγηση με τα πόδια, μόλις αποκολληθούν στην κοντινή Piazza Garibaldi. Μέσω του χρονοδιαγράμματος πορθμείων της Νάπολης μπορείτε να ελέγξετε την πιο βολική διαδρομή για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στη Νάπολη και μερικές αξέχαστες διακοπές στην καρδιά της Ιταλίας.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη