Τούρκικα πλοία

Tourkia image

Όταν ταξιδεύετε με τα τουρκικά πλοία, δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε πια καθώς είναι μέρος του ταξιδιού και το ταξίδι σας ένα επιπλέον κομμάτι ψυχαγωγίας των διακοπών σας. Ξεκινήστε με ένα τουρκικό πλοίο για να φτάσετε στον προορισμό της επιλογής σας, είτε ένα άλλο θέρετρο της ηπειρωτικής Τουρκίας ή ένα από τα πολλά ελληνικά νησιά που βρίσκονται κοντά στην τουρκική ακτή και το ταξίδι σας έχει ήδη αρχίσει! Πολλές ναυτιλιακές εταιρείες, είτε ελληνικές είτε τουρκικές, αναχωρούν πολλές φορές καθημερινά από και προς το ελληνικό αρχιπέλαγος, καλύπτοντας με ταχύπλοα πλοία (μερικά από αυτά μεταφέρουν και οχήματα) σχετικά γρήγορα μικρές αποστάσεις στο Αιγαίο Πέλαγος.

Τούρκικα δρομολόγια & συνδέσεις

Δυστυχώς, δεν υπάρχει δρομολόγιο που να συνδέει την Τουρκία με την Ιταλία ή άλλους προορισμούς στη Μεσόγειο Θάλασσα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα ταξιδέψετε από την Ιταλία στην Τουρκία με πλοίο ή άλλο μέσο μεταφοράς, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας Πλοία προς Τουρκία!

Τα δρομολόγια συνδέσεις είναι αρκετά καλά εξοπλισμένα και προσφέρουν όλο το χρόνο πολλά δρομολόγια πλοίων για την επίσκεψη στα ελληνικά νησιά, όπως η Κως, η Ρόδος, η Χίος και η Μεστά (Χίος), η Σύμη και η Σάμος με τα 3 λιμάνια της Πυθαγόρειο, Καρλόβασι και Βαθύ.

Για να επισκεφθείτε την ελληνική ηπειρωτική χώρα από την Τουρκία, πρέπει να φτάσετε σε ένα από τα προαναφερθέντα ελληνικά νησιά και μετά να ταξιδέψετε στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπως ο Πειραιάς στην Αθήνα.

Για λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα τουρκικά δρομολόγια και συνδέσεις, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παραπάνω μηχανή κράτησης.

Τούρκικα λιμάνια

Η Τουρκία είναι στις κορυφαίες 40 από τις μεγαλύτερες χώρες παγκοσμίως. Συνεπώς, είναι μακρά η ακτογραμμή της που εκτείνεται στη Βόρεια (Μαύρη Θάλασσα), Νότια (Μεσόγεια) και Δυτικά (Αιγαίο) της χώρας. Πολλά είναι τα τουρκικά λιμάνια, όπως για παράδειγμα το Μπόντρουμ, το Τσεσμέ, η Ντάτσα, το Φέτιγιε, το Κουσάντασι, η Μαρμαρίδα, τα οποία κοιτάνε στο Αιγαίο και από όπου φεύγουν καθημερινά πλοία προς το ελληνικό αρχιπέλαγος.

 

Συνεχίστε με Πλοία προς Τουρκία

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη