Πλοία για Τσεσμέ

Ploia Gia Tsesme image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Αν ταξιδεύετε με τα πλοία για Τσεσμέ θα φτάσετε σε μια μικρή λιμνοθάλασσα που υπήρξε η γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας από την αρχαιότητα.

Η πόλη βρίσκεται σε μια χερσόνησο που φέρει το ίδιο όνομα και είναι ένα δημοφιλές θέρετρο διακοπών. Το όνομα "Τσεσμέ" σημαίνει "σιντριβάνι", πιθανόν να δοθεί στην πόλη λόγω των πολλών βρύσες της πόλης. Το Τσεσμέ έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα διεθνούς τουρισμού της Τουρκίας. Πολλά ξενοδοχεία, μαρίνες, κλαμπ, εστιατόρια και άλλες εγκαταστάσεις για τους επισκέπτες βρίσκονται στο κέντρο του Τσεσμέ και στις γύρω πόλεις και χωριά.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς τον προορισμό Τσεσμέ ίσως θελήσουν να απολαύσουν ιστιοσανίδα. Το Τσεσμέ είναι γνωστό ως η ιστιοσανίδα και η χαρτοπυρηνική πρωτεύουσα της Τουρκίας και το τρίτο καλύτερο τουριστικό θέρετρο στον κόσμο. Τα περισσότερα από τα σέρφινγκ σχολεία βρίσκονται στο Alacati, όπου γίνονται φεστιβάλ σερφ κάθε χρόνο. Οι παραλίες στο Τσεσμέ είναι επίσης πολύ δημοφιλείς. Προσφέρουν χιλιάδες τουρίστες ετησίως. Πριν φύγετε με τα ferries από το Τσεσμέ, οι επισκέπτες πρέπει να εξερευνήσουν την ίδια την πόλη. Η κεντρική πλατεία διαθέτει εστιατόρια, καφέ, τσάι και όμορφη θέα στο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Το Τσεσμέ συνδέει το λιμάνι με το νησί της Χίου. Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια το καλοκαίρι από το Τσεσμέ προς τη Χίο και από τη Χίο στο Τσεσμέ. Κατά την άφιξή τους οι επιβάτες θα δουν το φρούριο της πόλης, που θα συναντήσει την πλατεία και θα προσφέρει πολλές ιστορικές πληροφορίες και αρχιτεκτονικό χαρακτήρα. Το φρούριο έχει ανακαινιστεί και φιλοξενεί σήμερα το τοπικό μουσείο. Μέσω του ωραρίου δρομολογίων Τσεσμέ, είναι δυνατόν να προγραμματίσετε και να οργανώσετε το ταξίδι σας στην Τουρκία και να επωφεληθείτε από τα πάντα που έχει να προσφέρει το Τσεσμέ.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη