Πλοία για Τσεσμέ

Αν ταξιδεύετε με τα πλοία για Τσεσμέ θα φτάσετε σε μια μικρή λιμνοθάλασσα που υπήρξε η γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας από την αρχαιότητα.

Ακτοπλοϊκά για Τσεσμέ

Η πόλη βρίσκεται σε μια χερσόνησο που φέρει το ίδιο όνομα και είναι ένα δημοφιλές θέρετρο διακοπών. Το όνομα "Τσεσμέ" σημαίνει "σιντριβάνι", πιθανόν να δοθεί στην πόλη λόγω των πολλών βρύσες της πόλης. Το Τσεσμέ έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα διεθνούς τουρισμού της Τουρκίας. Πολλά ξενοδοχεία, μαρίνες, κλαμπ, εστιατόρια και άλλες εγκαταστάσεις για τους επισκέπτες βρίσκονται στο κέντρο του Τσεσμέ και στις γύρω πόλεις και χωριά.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς τον προορισμό Τσεσμέ ίσως θελήσουν να απολαύσουν ιστιοσανίδα. Το Τσεσμέ είναι γνωστό ως η ιστιοσανίδα και η χαρτοπυρηνική πρωτεύουσα της Τουρκίας και το τρίτο καλύτερο τουριστικό θέρετρο στον κόσμο. Τα περισσότερα από τα σέρφινγκ σχολεία βρίσκονται στο Alacati, όπου γίνονται φεστιβάλ σερφ κάθε χρόνο. Οι παραλίες στο Τσεσμέ είναι επίσης πολύ δημοφιλείς. Προσφέρουν χιλιάδες τουρίστες ετησίως. Πριν φύγετε με τα ferries από το Τσεσμέ, οι επισκέπτες πρέπει να εξερευνήσουν την ίδια την πόλη. Η κεντρική πλατεία διαθέτει εστιατόρια, καφέ, τσάι και όμορφη θέα στο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια Το Τσεσμέ συνδέει το λιμάνι με το νησί της Χίου. Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια το καλοκαίρι από το Τσεσμέ προς τη Χίο και από τη Χίο στο Τσεσμέ. Κατά την άφιξή τους οι επιβάτες θα δουν το φρούριο της πόλης, που θα συναντήσει την πλατεία και θα προσφέρει πολλές ιστορικές πληροφορίες και αρχιτεκτονικό χαρακτήρα. Το φρούριο έχει ανακαινιστεί και φιλοξενεί σήμερα το τοπικό μουσείο. Μέσω του ωραρίου δρομολογίων Τσεσμέ, είναι δυνατόν να προγραμματίσετε και να οργανώσετε το ταξίδι σας στην Τουρκία και να επωφεληθείτε από τα πάντα που έχει να προσφέρει το Τσεσμέ.

Δρομολόγια & Τιμές Τσεσμέ

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Τσεσμέ!

Εκπτώσεις & Προσφορές Τσεσμέ

Λιμάνι Επιβίβασης Τσεσμέ - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιιού του Τσεσμέ (Κρήνη) στην Τουρκία

Λιμάνι Επιβίβασης Τσεσμέ

  • Musalla Mahallesi, 19, Atadağ Cd., 359 30 Τσεσμέ/ Σμύρνη, Τουρκία
  • Τηλ.: +90 232 712 8749
  • GPS: 38.322292, 26.297226