Πλοία για Μαρμαρίδα

Ploia Gia Marmarida image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι τουρίστες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Μαρμαρίδα πιθανότατα αποχωρούν από το κοντινό ελληνικό νησί της Ρόδου!

Το πρώην ψαροχώρι έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Τουρκία λόγω της εξαιρετικής του θέσης μεταξύ δύο διασταυρούμενων σειρών βουνών δίπλα στη θάλασσα. 300.000 έως 400.000 άνθρωποι επιλέγουν να ζήσουν στο Μαρμαρίδα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Η ιστιοπλοΐα και οι καταδύσεις είναι μόνο δύο δραστηριότητες που είναι πολύ δημοφιλείς με τους τουρίστες στην πόλη. εκατοντάδες κρουαζιερόπλοια προτιμούν την τοποθεσία, επειδή το αεροδρόμιο Dalaman βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Οι τουρίστες που ταξιδεύουν στον προορισμό Μαρμαρίς είναι πιθανό να έχουν ξεκινήσει σε ένα από τα κοντινά ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος. Την πρώτη μέρα τους στο Μαρμαρίδα οι περισσότεροι πηγαίνουν για μια βόλτα στην παραλία. Στο απέραντο μέτωπο της παραλίας, από το Icmeler έως το Yacht Marina θα βρουν τόπους καφέ, εστιατόρια και μπαρ για να ξεκουραστούν. Πριν φύγετε με πλοία από το Μαρμαρίς, οι επισκέπτες θα πρέπει να δοκιμάσουν ένα Jeep Safari, να πάνε σε ένα ταξίδι με πλοίο, να επισκεφτούν την Έφεσο ή να ζήσουν μια παραδοσιακή τουρκική βραδιά με χορούς της κοιλιάς, λαϊκό χορό και νόστιμη τουρκική κουζίνα σε μια χαλαρή και γαλήνια ατμόσφαιρα.

Τα δρομολόγια πλοίων Μαρμαρίδα περιλαμβάνουν καθημερινά δρομολόγια το καλοκαίρι προς Ρόδο. Το καταμαράν διαρκεί μόνο 50 λεπτά στο ελληνικό νησί και οι επιβάτες θα έχουν 5 ώρες για να περάσουν εκεί. Εάν η αίσθηση της διαμονής στην περιοχή, οι τουρίστες μπορεί να θέλουν να επισκεφθούν την Κλεοπάτρα νησί με τη μικρή νησιωτική παραλία της από μεταξωτά λείες λευκές άμμο. Χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να σχηματίσουν αυτή την παραλία της οποίας η άμμος αποτελείται από μικροσκοπικά κενά κοχύλια. Αυτή η άμμος κάνει αυτό το νησί τόσο ξεχωριστό και αισθάνεται σαν να περπατάει στο σύννεφο. Μέσω του χρονοδιαγράμματος πορθμείων του Μαρμαρίς, οι επισκέπτες μπορούν να προγραμματίσουν και να οργανώσουν το ταξίδι τους στην τουρκική Ριβιέρα και να βιώσουν το μοναδικό συναίσθημα του να είσαι στον ουρανό.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη