Πλοία προς Τουρκία

Ploia Gia Tourkia image

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν απευθείας δρομολόγια από Ιταλία (ή άλλο προορισμό της Μεσογείου) στην Τουρκία. Για να φτάσετε με πλοίο ένα από τα λιμάνια της Τουρκίας από την Ιταλία θα πρέπει να ταξιδέψετε από την Ανκόνα, τη Βενετία, το Μπάρι ή το Μπρίντιζι στην ηπειρωτική Ελλάδα (π.χ. Πάτρα ή Ηγουμενίτσα) με αυτοκίνητο ή με λεωφορείο (ΚΤΕΛ) στον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ελλάδα, από εκεί σε ένα από τα παρακάτω νησιά στην ανατολική Μεσόγειο Θάλασσα και έπειτα σε ένα από τα πολλά λιμάνια των δυτικών τουρκικών ακτών, όπως το Μπόντρουμ, το Τσεσμέ, η Ντάτσα, το Φέτιγιε, το Κουσάντασι και η Μαρμαρίδα.

Υπάρχουν πολλά πλοία προς Τουρκία που αναχωρούν καθημερινά (τους καλοκαιρινούς μήνες οι αναχωρήσεις γίνονται όλο και περισσότερες) από τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπως η Κως, η Ρόδος, η Χίος και το δεύτερο λιμάνι Μέστα Χίου, η Σύμη και τα 3 τα λιμάνια της Σάμου, του Πυθαγορείου, του Καρλοβασίου και του Βαθύ.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις σελίδες προορισμών της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να μάθετε αν είναι δυνατόν φέτος να ταξιδέψετε από την Τουρκία στους προαναφερθέντες προορισμούς της Ελλάδας. Ή χρησιμοποιήστε τη μηχανή κράτησης για να δείτε ποια διαδρομή για την Τουρκία είναι διαθέσιμη αυτή τη χρονική περίοδο.

Ένας άλλος τρόπος, όμως, να φτάσετε στην Τουρκία όταν ταξιδεύετε έξω από την Ελλάδα είναι με αεροπλάνο. Το τουρκικό αεροδρόμιο στο Ντάλαμαν, ένας καλός παραθαλάσσιος προορισμός διακοπών, βρίσκεται πολύ κοντά στα λιμάνια του Μπόντρουμ, του Φέτιγιε και της Ντάτσα.

 

Επιστροφή στα Τουρκικά Πλοία

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη