Πλοία για Ντάλαμαν

Ploia Gia Dalaman image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Όποιος ταξιδεύει με τα πλοία για Νταλαμάν πηγαίνει στη νοτιοδυτική ακτή της Τουρκίας, έναν πολύ γνωστό προορισμό διακοπών για οικογένειες και ζευγάρια!

Τα πλοία Νταλαμάν θα σας μεταφέρουν σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στη νοτιοδυτική ακτή της Τουρκίας. Είναι μια περιοχή με πολλούς δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Μαρμαρίδα, το Icmeler, το Φετίγιε (Μάκρη), το Hisaronu (Βύβασσος), το Calis Beach και το Dalyan (Καϋνός). Το Νταλαμάν είναι το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές. Στην παραλία του Calis μπορείτε να κάνετε πολλές δραστηριότητες, όπως θαλάσσια σπορ όπως windsurfing και kite surfing. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα υδάτινα πάρκα στη Μαρμαρίδα και στο Oludeniz. Το Νταλαμάν φιλοξενεί επίσης το 2 μέρη που είναι στον κατάλογο της UNESCO Παγκόσμιας Κληρονομιάς, Kaunos (Καϋνός) και Pamukkale (Ιεράπολη). Και τα δύο είναι μοναδικού ενδιαφέροντος και αξίζει να τα επισκεφτείτε.

Οι τουρίστες που ταξιδεύουν με ακτοπλοϊκό για Νταλαμάν φτάνουν στον τέλειο προορισμό και για ρομαντικές διακοπές. Τα ζευγάρια μπορούν να επισκεφθούν τις πολυάριθμες παραλίες του, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν βραβευτεί με γαλάζια σημαία. Η πιο εκπληκτική όμως είναι η περίφημη παραλία της Blue Lagoon (Γαλάζια Λίμνη) στο Oludeniz. Μια άλλη παραλία που αξίζει να επισκεφθείτε είναι η Iztuzu Beach, επίσης γνωστή ως Turtle Beach σπίτι της απειλούμενης χελώνας καρέτα-καρέτα. Μην ξεχάσετε να κάνετε ένα λασπόλουτρο και να επισκεφθείτε τις ιαματικές πηγές στο Dalyan πριν φύγετε με ακτοπλοϊκό από Νταλαμάν. Η Φετίγιε και η Μαρμαρίδα έχουν ζωντανή νυχτερινή ζωή με μπαρ και νυχτερινά κέντρα όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή το κοκτέιλ σας. Τα εστιατόρια και οι παραδοσιακές ταβέρνες προσφέρουν επίσης φαγητό για όλα τα γούστα, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών τουρκικών πιάτων όπως τα κεμπάπ και το λαχματζούν.

Τα δρομολόγια πλοίων Νταλαμάν εξυπηρετούν τους τουρίστες που επισκέπτονται αυτό το κομμάτι της Τουρκίας. Από εκεί μπορείτε να φτάσετε στη Μαρμαρίδα και στη Φετίγιε τα οποία συνδέονται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι της Ρόδου, προσφέροντας καθημερινές αναχωρήσεις.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη