Πλοία για Πυθαγόρειο

Ploia Gia Pythagorio image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Πυθαγόρειο φθάνουν σε μια πανέμορφη τοποθεσία στα νοτιοανατολικά της Σάμου!

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με πλοίο Πισαετός Ιθάκη θα αποβιβαστούν σε ένα γραφικό λιμάνι, ένα από τα τρία κύρια λιμάνια του μικρού νησιού της Ιθάκης. Βρίσκεται 7χλμ νοτιοδυτικά του Βαθύ, που είναι η πρωτεύουσα του νησιού και εξυπηρετεί τα περισσότερα δρομολόγια πλοίων προς την Ιθάκη. Κατά την άφιξη, ο επισκέπτης θα παρατηρήσει την ομορφιά της καταπράσινης περιοχής και τα κρυστάλλινα νερά που την περιβάλλουν.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με ακτοπλοϊκό για Πυθαγόρειο φτάνουν επίσης σε ένα μέρος με πολλούς κρυμμένους θησαυρούς για τους λάτρεις της ιστορίας. Μπορείτε να επισκεφτείτε το άγαλμα του Πυθαγόρα που κοιτάζει τη θάλασσα, στην άκρη του λιμανιού. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο, τα απομεινάρια των ρωμαϊκά λουτρών στην είσοδο του οικισμού και τα ερείπια της αρχαίας πόλης όπου υπάρχουν ίχνη της Ακρόπολης του Πολυκράτριου. Υπάρχει επίσης ένα υπαίθριο θέατρο που φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις κατά τη θερινή περίοδο. Πριν φύγετε με ακτοπλοϊκό από Πυθαγόρειο, πρέπει να έχετε επισκεφτεί την παραλία Ποτοκάκι, την πιο διάσημη παραλία του νησιού. Μια μεγάλη βοτσαλωτή παραλία με εύκολη πρόσβαση όπου προσφέρονται διάφορα θαλάσσια σπορ και προσελκύει ιδιαίτερα τους νεότερους.

Το Πυθαγόρειο απέχει 12 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Σάμου και έχει πληθυσμό 1.272 κατοίκους. Από το λιμάνι του Πυθαγορείου αναχωρούν υδροπτέρυγα σκάφη κατά τη θερινή περίοδο που συνδέουν το νησί με άλλα νησιά στα Δωδεκάνησα. Και φυσικά το νησί συνδέεται καθημερινά με δρομολόγια πλοίων Πυθαγόρειο με το λιμάνι του Πειραιά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα δρομολόγια πλοίων προς και από το Πυθαγόρειο, παρακαλούμε να ελέγξετε τα δρομολόγια πλοίων της isFerry.
νύχτας.

 

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη