Πλοία για Κουσάντασι

Ploia Gia Kusadasi image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Κουσάντασι θα γνωρίσουν μια κομητεία στην ακτή του Αιγαίου στην επαρχία Aydın!

Βρίσκεται κατά μήκος του κόλπου του Κουσάντασι, η πόλη εξυπηρετεί τους τουρίστες που φτάνουν από το έδαφος ή από το λιμάνι για επιβάτες κρουαζιερόπλοιων που κατευθύνονται προς την Έφεσο. Οι επισκέπτες στην Έφεσο έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια περιοχή της οποίας η ιστορία ξεκίνησε το 3000 π.Χ. και μια από τις ωραιότερες πόλεις των αρχαίων χρόνων, τη γενέτειρα του φιλοσόφου Ηράδητου και την πατρίδα πολλών πολιτισμών με τα χρόνια.

Όταν ταξιδεύουν στον προορισμό Κουσάντασι, οι επιβάτες αποβιβάζονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο λιμάνι που προσελκύει πολυτελείς κρουαζιερόπλοια από όλο τον κόσμο. Θα ήθελαν να επισκεφθούν τις γνωστές παραλίες που χαρακτηρίζουν την περιοχή του Κουσάντασι. Μία από τις παραλίες βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Dilek κοντά στο Κουσάντασι, το οποίο είναι μια φυσική ομορφιά όπου οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν πεζοπορία και πικ-νικ και να κολυμπήσουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Οι επιβάτες πρέπει επίσης να επισκεφθούν την Fish Market, η οποία είναι στα δεξιά πριν έρθει στο λιμάνι και όπου μπορούν να βρουν τα φρέσκα αλιεύματα της ημέρας. Υπάρχουν πολλά καλά εστιατόρια ψαριών για να φάτε καθημερινά φρέσκα ψάρια και επίσης καφέ, καταστήματα και μια αγορά αλιευτικών εργαλείων. Στο καφέ των τοπικών αλιέων με την ωραία θέα στη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τούρκικο τσάι και να πάρουν στην ατμόσφαιρα.

Τα δρομολόγια πλοίων Κουσάντασι περιλαμβάνουν καθημερινά δρομολόγια πλοίων προς το κοντινό νησί της Σάμου. Η περιοχή του Κουσάντασι είναι ένα κέντρο τέχνης και πολιτισμού από τις πρώτες ιστορίες που έχουν καταγραφεί και είναι πολύ δημοφιλές στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εκπαιδευτικά ταξίδια.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη