Πλοία για Φετίγιε

Ploia Gia Fethiye image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Φετίγιε και συνδυάστε τις χαλαρωτικές διακοπές στην παραλία με ένα ενδιαφέρον πολιτιστικό ταξίδι!

Αργότερα γνωστή ως Makre ή Makri (σημαίνει "μακρύ"), από το όνομα του νησιού στην είσοδο του λιμανιού, το σύγχρονο Φετίγιε είναι πλέον ένα από τα γνωστά τουριστικά κέντρα της Τουρκίας. Πρόκειται για μια πόλη και μια περιοχή της επαρχίας Muğla στην περιοχή του Αιγαίου της Τουρκίας με περίπου 146.000 κατοίκους. Η εφημερίδα British Times κάποτε επέλεξε το Φετίγιε - Ölüdeniz ως το καλύτερο τουριστικό κέντρο στον κόσμο.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στον προορισμό Φετίγιε είναι πιθανό να έχουν ξεκινήσει στη Ρόδο, καθώς είναι το πλησιέστερο ελληνικό νησί. Κάποτε στο Φετίγιε, θα πρέπει να επιλέξουν από μια σειρά από πράγματα να κάνουν εκεί. Αν περπατάει γύρω από την παλιά πόλη του Fethiye και αγοράζει αναμνηστικά, ή αναρριχείται στους κύριους λόκους της Λυκίας στο Φετίγιε - τον τάφο του Αμύντα - και παίρνει την εκπληκτική θέα στη μαρίνα και ολόκληρο τον κόλπο. Πριν από την αναχώρηση με πλοία από το Φετίγιε, είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε την παραλία στο Ölüdeniz. μια από τις πιο φωτογραφικές παραλίες στον κόσμο. Φυσικά υπάρχουν και άλλες παραλίες και μέρη που αξίζει τον κόπο. Στην παραλία Belcekiz μπορείτε να θαυμάσετε τα συντριπτικά κύματα ή να κολυμπήσετε στη λιμνοθάλασσα και ένα ταξίδι στο φαράγγι του Saklıkent με την αφθονία της φυσικής ομορφιάς είναι έξω από αυτόν τον κόσμο.

Οχηματαγωγά Φετίγιε υποστηρίζει τους επιβάτες να είναι ευέλικτοι μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Ερχόμενοι από την Ελλάδα, οι τουρίστες μπορεί να θέλουν να επισκεφθούν μέρη όπως το Λυκιανό και τα ρωμαϊκά ερείπια στην ορεινή Τολό. Από εκεί η θέα πάνω από την κοιλάδα του Ξάνθου είναι εκπληκτική. Μέσω του χρονοδιαγράμματος πορθμείων του Φετίγιε οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν πώς να οργανώσουν το ταξίδι τους στην πόλη και να ζήσουν μία φορά σε διακοπές δια βίου.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη