Ισπανικά πλοία

Ispania image

Η Ισπανία, η τέταρτη μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης, διαμορφώνει μαζί με την Πορτογαλία την Ιβηρική Χερσόνησο και τα σύνορα του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού με τη Μεσόγειο Θάλασσα. Τελευταία κοιτάει τη νοτιοανατολική ισπανική ακτή και καταλήγει στο Στενό του Γιβραλτάρ.

Τα ισπανικά πλοία είναι προφανώς πολύ ενεργά σε αυτά τα ύδατα και τα συμβατικά ποιοτικά πλοία των μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών συνδέουν την Ισπανία συνεχώς με διάφορους προορισμούς στην Ιταλία και το Μαρόκο.

Ισπανικά δρομολόγια & συνδέσεις

Τα ισπανικά δρομολόγια και συνδέσεις διατίθενται όλο το χρόνο και αναχωρούν από το λιμάνι της Βαρκελώνης προς διάφορα λιμάνια της Ιταλίας και του Μαρόκου.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με όλα τα Πλοία προς Ισπανία και αντίστροφα χρησιμοποιήστε τη μηχανή κράτησης πραγματικού χρόνου και επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορες διαδρομές την επιλογή της αρέσκειάς σας όσον αφορά την ναυτιλιακή εταιρεία, το πλοίο, την ημερομηνία / ώρα αναχώρησης και την τιμή!

Ισπανικά λιμάνια

Τα λιμάνια των ισπανικών πλοίων που συνδέονται με την Ιταλία και το Μαρόκο είναι περιορισμένα σε αυτό της πόλης της Βαρκελώνης. Από εδώ, πραγματοποιούνται συμβατικές αναχωρήσεις με φέρι προς Τσιβιταβέκια στη Ρώμη, Γένοβα, Πόρτο Τόρρες στη Σαρδηνία, Σαβόνα, Ταγγέρη και Ναντόρ στο Μαρόκο.

 

Συνεχίστε με Πλοία προς Ισπανία

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη