Πλοία για Ταγγέρη

Ploia Gia Tangier image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Ταγγέρη και αφήστε την ιστορία, τα χρώματα, τις μυρωδιές και τις μελωδίες να σας ταξιδέψουν στην εποχή των 1000 και 1 νύχτες!

Βρίσκεται στις βορειοαφρικανικές ακτές στη δυτική είσοδο των στενών του Γιβραλτάρ, όπου η Μεσόγειος συναντά τον Ατλαντικό Ωκεανό. Μόλις ήταν μια στρατηγική πόλη Berber και στη συνέχεια ένα φοινικικό εμπορικό κέντρο, το Tangier κατέχει μια πλούσια ιστορία, λόγω της ιστορικής παρουσίας πολλών πολιτισμών και πολιτισμών. Πολλοί Ευρωπαίοι και Αμερικανοί διπλωμάτες, κατάσκοποι, συγγραφείς και επιχειρηματίες πρόσθεσαν με την παρουσία τους στο μυστήριο αυτής της πόλης. Σήμερα, βρίσκεται σε φάση ταχείας ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού, συμπεριλαμβανομένων των νέων τουριστικών έργων κατά μήκος του κόλπου, μιας σύγχρονης επιχειρηματικής περιοχής και ενός νέου αεροδρομίου.

Το πλοίο προς Ταγγέρη μπορεί να πετάξει στο νέο λιμάνι Tanger-Med, το οποίο εκμεταλλεύεται 8 εκατομμύρια εμπορευματοκιβώτια, 7 εκατομμύρια επιβάτες, 700.000 φορτηγά, 2 εκατομμύρια οχήματα και 10 εκατομμύρια προϊόντα πετρελαίου. Οι αφικνούμενοι επιβάτες θα αγαπήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα αυτής της πόλης, που δημιουργήθηκε από τα σοκάκια στην περιοχή Petit Socco και τις πολλές βεράντες καφέ με πρωτοπορία. Θα αγαπούν ένα φλιτζάνι καφέ στο διάσημο Grand Café de Paris ή το El Minzah Hotel, τα οποία και τα δύο στεγάστηκαν τα περίφημα ονόματα των τεχνών και της λογοτεχνίας του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα. Πριν από την αναχώρηση με τα πλοία από την Ταγγέρη, οι επισκέπτες πρέπει να απολαύσουν την εκπληκτική θέα της Medina και του λιμανιού και του κόλπου της Ταγγέρης από την πλατεία Φάρο. Επίσης, το μυθικό καφέ Hafa έχει θέα στο Στενό του Γιβραλτάρ από την κορυφή του βράχου.

Τα δρομολόγια πλοίων Ταγγέρη συνδέουν το Μαρόκο με την Ισπανία, το Γιβραλτάρ, την Ιταλία και τη Γαλλία, με 38 πτήσεις καθημερινά από το Ταγγέρη. Οι επιβάτες, που αναζητούν εξωτικές και περιπετειώδεις διακοπές, μπορούν να ανακαλύψουν μέσω του χρονοδιαγράμματος πορθμείων του Tangier πώς να προγραμματίσουν και να οργανώσουν το ταξίδι τους σε μέρη όπως η Αφρικανική Ταγγέρη. Ένας λαβύρινθος από τα σοκάκια που οδηγούν στο παλάτι του Kasbah και του παλιού σουλτάνου, το Μεγάλο Τζαμί που βρίσκεται κοντά ή το παζάρι Casabarata - μια γιγαντιαία αγορά ψύλλων, οσμές και χρώματα θα τα μεταφέρει σε μια μυθική πραγματικότητα 1000 και 1 νύχτας.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη