Πλοία για Βαρκελώνη

Ploia Gia Varkeloni image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Επιβάτες που ταξιδεύουν με πλοία για Βαρκελώνη επισκέπτονται μια παγκόσμια μητρόπολη που έχει πολλά να προσφέρει από άποψη πολιτισμού, τέχνης και αναψυχής!

Με πληθυσμό 1,6 εκατομμυρίων, η Βαρκελώνη είναι ένα από τα κορυφαία τουριστικά, οικονομικά, εμπορικά κέντρα και πολιτιστικά κέντρα παγκοσμίως. Βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Ιβηρικής χερσονήσου, ενώ η Βαρκελώνη βλέπει στη Μεσόγειο Θάλασσα. Αυτή η μοναδική αρχιτεκτονική πόλη φιλοξενεί πολλά κτήρια που αποτελούν περιοχές παγκόσμιας κληρονομιάς.

Όταν ταξιδεύετε στο Destination Barcelona οι επισκέπτες μεταφέρονται στην πόλη του Antonio Gaudi. Η επιρροή του στην εικόνα της πόλης μπορεί να γίνει αισθητή παντού. Δεν είναι μόνο η γιγαντιαία Βασιλική, η "Σαγκράδα Φαμίλια", που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα και έχει κατασκευαστεί από το 1882, που θα σας πάρει την ανάσα, αλλά και πολλά άλλα κτίρια και ορόσημα, όλη τη δουλειά του Γκαουντί. Οι επισκέπτες θα πρέπει επίσης να περπατήσουν μέσα από τη γοτθική συνοικία στην παλιά πόλη της Βαρκελώνης με τα μεσαιωνικά ή ακόμα και παλαιότερα κτίρια. Σε μικρή απόσταση από τη Las Ramblas, τη διάσημη λεωφόρο της Βαρκελώνης με ενδιαφέροντα καταστήματα, εστιατόρια και καλλιτέχνες του δρόμου, προσκαλεί τους τουρίστες να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ένα σνακ.

Η Βαρκελώνη είναι η 20η πιο δημοφιλής πόλη στον κόσμο από διεθνείς επισκέπτες και η πέμπτη πιο δημοφιλής πόλη στην Ευρώπη μετά το Λονδίνο, το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη. Το λιμάνι της Βαρκελώνης έχει 2000ετή ιστορία και μεγάλη σύγχρονη εμπορική σημασία. Τα δρομολόγια πλοίων προς τη Βαρκελώνη συνδέονται με άλλες πόλεις που εξυπηρετούν περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως. Η Βαρκελώνη δεν είναι μόνο κατάλληλη για εκπαιδευτικά ταξίδια, αλλά έχει και μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο, σύμφωνα με την National Geographic. Μέσω του χρονοδιαγράμματος πορθμείων της Βαρκελώνης είναι δυνατόν να σχεδιάσετε λεπτομερώς το ταξίδι σας για να έχετε τον χρόνο της ζωής σας στην πιο εντυπωσιακή πόλη της Ισπανίας.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη