Πλοία για Ναντόρ

Ploia Gia Nador image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Τα πλοία για Ναντόρ ταξιδεύουν εβδομαδιαίως λόγω του αυξανόμενου τουρισμού και της εγγύτητας προς την Ισπανία!

Οι ταξιδιώτες μπορούν να έρθουν απευθείας από την Ισπανία, από τη Μάλαγα. Το ήπιο μεσογειακό κλίμα και οι όμορφες παραλίες έχουν μετατρέψει αυτό το μέρος σε έναν αυξανόμενο τουριστικό παράδεισο. Με τις λεωφόρους της, τις λεωφόρους με φοίνικες και τη νέα μαρίνα, τα ξενοδοχεία, τα καφέ, τις τράπεζες, τα καταστήματα και τα εστιατόρια, το Ναντόρ αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για όσους αναζητούν εξωτικές διακοπές.

Όταν ταξιδεύετε προς τον προορισμό Ναντόρ , φτάνετε στο Beni Enzar, στην άκρη του Ναντόρ, όπου βρίσκεται το λιμάνι Ναντόρ, ένα από τα πιο κρίσιμα αλιευτικά λιμάνια στις μεσογειακές ακτές και με σύγχρονα ναυτικά ναυπηγεία. Πριν φύγετε από το Μαρόκο με το Ferry από το Ναντόρ, οι τουρίστες πρέπει σίγουρα να επισκεφθούν μερικά από τα κορυφαία καφέ που βρίσκονται σε απόσταση 60 χλμ. Θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα φλιτζάνι τσάι μέντας και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα της θάλασσας.

Λαμβάνοντας δρομολόγια πλοίων προς τον Ναντόρ, οι επισκέπτες φθάνουν σε μια υπέροχη πόλη που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του Μαρόκου στη λιμνοθάλασσα Bhar Amezzyan. Οι 180.000 κάτοικοι του Ναντόρ εξαρτώνται κυρίως από τον κλάδο της αλιείας και της γεωργίας, αλλά ο τουρισμός γίνεται όλο και πιο σημαντικός. Μέσω των ωρών δρομολογίων του Ναντόρ ο τουρίστας μπορεί να ανακαλύψει πώς να φτάσει στο Ναντόρ και ίσως να επισκεφτεί το χωριό Kariet Arkmane το οποίο έχει σημαντικές περιοχές γλυκού νερού και φυσιολογικού ορρού για τους λάτρεις των πτηνών και της άγριας πανίδας. Εκεί μπορούν να θαυμάσουν την ομορφιά και τη χάρη του μεγάλου φλαμίνγκο ανάμεσα σε άλλα πλάσματα.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη