Γαλλικά πλοία

Gallia image

Η Γαλλία συνορεύει με τη νοτιοανατολική ακτή της μεσογειακής θάλασσας και μοιράζεται τα ύδατά της στα δυτικά με την Ισπανία και στα ανατολικά με την Ιταλία. Η Μεσόγειος Γαλλία εκτείνεται από το Cap Cerbere στα δυτικά έως το Menton και τον Cap Martin στα ανατολικά. Οι αποκλειστικές τοποθεσίες διακοπών και τα τουριστικά θέρετρα ανώτερης κατηγορίας, όπως για παράδειγμα το Montpelier, η Μασσαλία, οι Κάννες, η Νίκαια και, φυσικά, το Μονακό, βρίσκονται κατά μήκος της γαλλικής μεσογειακής ακτής - τέλειες τοποθεσίες για μακρινές ματιές κατά τη διέλευση των γαλλικών πλοίων. Η Grandi Navi Veloci είναι μία από τις Ναυτιλιακές Εταιρείες που συνδέει τη Γαλλία με το Μαρόκο.

Γαλλικά δρομολόγια & συνδέσεις

Τα γαλλικά δρομολόγια και οι συνδέσεις διατίθενται όλο το χρόνο και αναχωρούν από το λιμάνι Σετ προς την Ταγγέρη και το Ναντόρ στο Μαρόκο.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με όλα τα Πλοία προς Γαλλία και αντίστροφα χρησιμοποιήστε τη μηχανή κράτησης πραγματικού χρόνου και επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορες διαδρομές την επιλογή της άνεσης σας όσον αφορά την ναυτιλιακή εταιρεία, το πλοίο, την ημερομηνία / ώρα αναχώρησης και την τιμή!

 

Συνεχίστε με Πλοία προς Γαλλία

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη