Πλοία Χίος για Μύκονος

Ploia Gia Mykono image

Ακτοπλοϊκά από Χίο για Μύκονο

Επιλέξτε τα ακτοπλοϊκά από Χίο για Μύκονο μέσα από τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες. Το ακτοπλοϊκό από Χίο για Μύκονο εκτελεί ποικίλους συνδυασμούς δρομολογίων, για να μπορέσετε να επισκεφτείτε και άλλα ελληνικά νησιά ή την Ηπειρωτική Ελλάδα. Δρομολόγια, χάρτες και φωτογραφίες για το από Χίο για Μύκονο ακτοπλοϊκό, μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας μας και να σας δώσουν επιπλέον πληροφορίες. Εκτός τούτου, η isferry.gr σας προσφέρει και περαιτέρω στοιχεία (ιστορικές ημερομηνίες για το μέρος και το λιμάνι του, αξιοθέατα, οδικό δίκτυο/τουριστική υποδομή, ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες κτλ.) για τον τόπο αναχώρησης και άφιξης για τα από Χίο για Μύκονο ακτοπλοϊκά.

Δρομολόγια Πλοίων Χίος-Μύκονος

Το δρομολόγιο πλοίων Χίος-Μύκονος λειτουργεί με τα πλοία αρκετών ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών. Όλα τα δρομολόγια πλοίων Χίος-Μύκονος των ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών μπορούν να συγκριθούν στις ιστοσελίδες της isferry.gr. Η διαθεσιμότητα από το επιλεγμένο δρομολόγιο πλοίων από Χίο για Μύκονο προβάλλεται μέσω της online μηχανής κράτησης της isferry.gr σε πραγματικό χρόνο. Δοκιμάστε τα δρομολόγια πλοίων από Χίο για Μύκονο με συμβατικά ή ταχύπλοα επιβατηγά πλοία. Όλα τα επίκαιρα δρομολόγια πλοίων Χίος-Μύκονος είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Πώς θα φτάσετε από Χίος σε Μύκονος με συμβατικά και ταχύπλοα καράβια, λεπτομέρειες δρομολογίων, ενημερωμένες τιμές και πληροφορίες λιμένων!

Συμβατικά ή High Speed Πλοία από Χίος για Μύκονος?

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι πλοίων για τη διαδρομή από Χίος για Μύκονος: Συμβατικά (με γκαράζ) και High Speed (ταχύπλοα).

Τα συμβατικά πλοία χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ταξιδέψουν από Χίος προς Μύκονος, αλλά είναι σίγουρα τα πιο δημοφιλή και φθηνά! Ιδιαίτερα στις ημερήσιες διαδρομές, τα συμβατικά πλοία είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Χίος και Μύκονος, καθώς προσφέρουν μία φανταστική θαλάσσια θέα και αύρα που μπορείτε να απολαύσετε από το ανοιχτό κατάστρωμα!

Τα ταχύπλοα πλοία είναι μικρότερα και λίγο ακριβότερα, αλλά μειώνουν το χρόνο ταξιδιού από Χίος σε Μύκονος σχεδόν στο μισό! Περιστασιακά υπάρχουν διαθέσιμα ταχύπλοα πλοία Χίος-Μύκονος που μπορούν να μεταφέρουν οχήματα.

Δείτε όλους τους τύπους πλοίων και τα γενικά χαρακτηριστικά τους!

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη