Πλοία για Αστακό

Ploia Gia Astako image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Κάντε online κράτηση με τα πλοία για Αστακό και ταξιδέψτε στο λιμάνι της Δυτικής Ελλάδας που συνδέεται με Κεφαλονιά και Ιθάκη και ανακαλύψτε τη γοητεία του!

Απέναντι από την Ιθάκη, στη δυτική ακτή της Αιτωλοακαρνανίας, βρίσκεται η γοητευτική νεοκλασσική και ιστορική μικρή πόλη του Αστακού. Από τα τελευταία χρόνια, ο τόπος έχει εξελιχθεί γρήγορα και οι τουριστικές δραστηριότητες έχουν αυξηθεί. Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη για τα πολλά αρχαία μνημεία και σημεία, υπέροχες παραλίες, νόστιμα παραδοσιακά φαγητά και ποικίλα καταλύματα. Γενικά, η ποιότητα ζωής στον Αστακό είναι πολύ καλή καθώς είναι μια μη μολυσμένη περιοχή μακριά από μεγάλες πόλεις, κοντά στη φύση, ανάμεσα σε βουνά και θάλασσα. Είναι ένας ιδανικός προορισμός για οικογένειες και για όσους αναζητούν χαλαρωτικές διακοπές μακριά από θόρυβο και ρυθμούς της πόλης.

Κάντε την κράτησή σας για Αστακό νωρίς ώστε να είστε σίγουροι ότι οι διακυμάνσεις των τιμών δεν θα σας επηρεάσουν.

Λιμάνι Επιβίβασης Αστακός

Το λιμάνι του Αστακού έχει γίνει πολύ δημοφιλές λόγω του γεγονότος ότι συνδέει την ηπειρωτική χώρα της Δυτικής Ελλάδας με τα λιμάνια του Πίσαετου στην Ιθάκη και της Σάμης στην Κεφαλονιά. Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, για τον λόγο ότι ο τουρισμός αυξάνεται, προστίθενται περισσότερες διαδρομές για να δοθεί στους ταξιδιώτες η ευκαιρία να επισκεφθούν τα κοντινά νησιά, ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή.

Αφού κατεβείτε από το πλοίο σας, θα βρείτε πολλά εστιατόρια και καφετέριες δίπλα στο λιμάνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα ή ένα φλιτζάνι καφέ μετά το ταξίδι σας. Για να φτάσετε στο καταάλυμά σας ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του χωριού ξεκινώντας από το λιμάνι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη επιλογή:

Ταξί

Υπάρχουν πολλά ταξί που περιμένουν στο λιμάνι για να σας παραλάβουν. Μπείτε σε ένα ή καλέστε στο +30 698 582 8840 για να οργανώσετε τη μεταφορά σας.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη