Πλοία για Πισαετό

Ploia Gia Pisaeto Ithaca image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Πισαετό θα φτάσουν σε ένα γραφικό λιμάνι, ένα από τα τρία κύρια λιμάνια του μικρού νησιού της Ιθάκης!

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με πλοίο Πισαετός Ιθάκη θα αποβιβαστούν σε ένα γραφικό λιμάνι, ένα από τα τρία κύρια λιμάνια του μικρού νησιού της Ιθάκης. Βρίσκεται 7χλμ νοτιοδυτικά του Βαθύ, που είναι η πρωτεύουσα του νησιού και εξυπηρετεί τα περισσότερα δρομολόγια πλοίων προς την Ιθάκη. Κατά την άφιξη, ο επισκέπτης θα παρατηρήσει την ομορφιά της καταπράσινης περιοχής και τα κρυστάλλινα νερά που την περιβάλλουν.

Ταξιδεύοντας με ακτοπλοϊκά προς Πισαετό οι επιβάτες θα φθάσουν σε ένα λιμάνι στο νησί του Οδυσσέα. Ο Πισαετός βρίσκεται σε μια μικρή απομονωμένη παραλία σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα Βαθύ, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία και το κολύμπι σας σε ένα παρθένο και φυσικά όμορφο περιβάλλον. Η ηρεμία και η γαλήνη του Πισαετού και όλης της Ιθάκης εγγυώνται ότι οι επισκέπτες θα περάσουν χαλαρωτικές διακοπές μακριά από τον μαζικό τουρισμό. Λόγω της θέσης του, που βρίσκεται πολύ κοντά στην Κεφαλονιά και όχι πολύ μακριά από τη Λευκάδα, οι επισκέπτες μπορούν να επιβιβαστούν σε ακτοπλοϊκό από Πισαετό και να κάνουν εκδρομές στα γύρο νησιά. Μεταξύ του Πισαετού και του Μπροστά Αετού υπάρχει ένα σημείο όπου υποτίθεται ότι βρισκόταν το κάστρο του βασιλιά Οδυσσέα, το οποίο είναι στρατηγικά κατανοητό, διότι από εκεί μπορεί κανείς να δει τα καταγάλανα νερά του Ιονίου είτε κοιτάζει στην Ανατολή είτε στη Δύση. Λένε πως στην Ιθάκη μπορείς να βουτήξεις στα μαύρα νερά της θάλασσας τη νύχτα και να κολυμπήσεις στο φως του φεγγαριού ή μπορείς να περάσεις όλη την ημέρα σε μια παραλία χωρίς να συναντήσεις άλλον άνθρωπο, απολαμβάνοντας την απόλυτη ηρεμία. Αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το Βαθύ, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα θαλασσινά και άλλες σπεσιαλιτέ σε ένα από τα πολλά παραθαλάσσια εστιατόρια ή να πιείτε το ποτό σας στο ρυθμό της νύχτας.

Ο Πισαετός είναι ένα από τα λιμάνια του νησιού που εξυπηρετεί δρομολόγια από Κεφαλονιά, Λευκάδα και Αστακό. Τα δρομολόγια Πλοίων Πισαετός μεταξύ Στερεάς Ελλάδας και Ιθάκης γίνονται μέσω των λιμανιών της Πάτρας και του Αστακού και το ταξίδι διαρκεί από δυόμισι έως τέσσερις ώρες με ενδιάμεσο σταθμό στη Σάμη Κεφαλονιάς. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται τα δρομολόγια πλοίων Πισαετός, συνδέοντας το λιμάνι με το Φισκάρδο Κεφαλονιάς και το Νυδρί Λευκάδας.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη