Seajets

Seajets image

Κάντε την κράτησή σας με την δημοφιλή Seajets η οποία διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο με ταχύπλοα σκάφη και απολαύστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Αιγαίο Πέλαγος!

Η Seajets ανήκει εδώ και πολλά έτη (έτος ίδρυσης 1989) στις ποιοτικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών της ελληνικής ναυτιλίας και έχει στη κατοχή της έναν υπερσύγχρονο Στόλο. Τα χαρακτηριστικά της Seajets είναι η διαρκή παρουσία της , η ασφάλεια και η αξιοπιστία που προσφέρει στα θαλασσινά ταξίδια. Η Seajets φροντίζει πάντα να ανακοινώνει έγκαιρα τα δρομολόγια της εταιρείας για την επόμενη χρονιά, ώστε να διευκολύνει τον προγραμματισμό των ταξιδιωτών που θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα. Επιπλέον η Seajets επιμηκύνει την περίοδο λειτουργίας των πλοίων της, προκειμένου να συμμετέχει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου - τα high-speed πλοία της είναι ενεργά 8 μήνες το χρόνο!

Πλοία Seajets

Η Seajets, η μεγαλύτερη εταιρεία high-speed πλοίων στον κόσμο όσον αφορά την χωρητικότητα (15.000 επιβάτες και 3.000 αυτοκίνητα) και ο μεγαλύτερος high-speed στόλος στις Κυκλάδες και την Κρήτη (14 high-speed πλοία και 3 συμβατικά πλοία), προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαμονή και παροχές στους επιβάτες.

Η ναυτιλιακή εταιρεία συνδέει τα λιμάνια που βρίσκονται στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά, γρήγορα με συνέπεια και ασφάλεια. Τα δρομολόγια περιλαμβάνουν τα λιμάνια Πειραιάς, Ραφήνα, Λαύριο, Κρήτη, Αμοργό, Ανάφη, Ίο, Μήλο, Σίφνο, Τήνο, Σύρο, Σαντορίνη, Πάρο, Μύκονο.

Εισιτήρια Seajets

Κατά την Seajets check in και επιβίβαση οι επιβάτες και τα οχήματα πρέπει να παρευρίσκονται στα λιμενικά γραφεία ως εξής:

 • Επιβάτες τουλάχιστον 1 ώρα και οχήματα τουλάχιστον 2 ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου της Seajets.
 • Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί αυτό το χρονικό περιθώριο, η εταιρεία Seajets διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει τις κλεισμένες θέσεις αλλού. Οι επιβάτες της Seajets δεν δικαιούνται επιστροφή ναύλων σε αυτήν την περίπτωση.
 • Οι ώρες και κανονισμοί επιβίβασης της Seajets εφαρμόζονται σύμφωνα με τους ισχύων κανονισμούς της εκάστοτε λιμενικής αρχής.
 • Οι οδηγοί των οχημάτων υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες του πληρώματος της Seajets κατά την επιβίβαση και αποβίβαση.
 • Οι συνοδοί καλούνται να εγκαταλείψουν το όχημα πριν αυτό οδηγηθεί στο πλοίο της Seajets.

Seajets Τύποι Καθισμάτων

Οικονομικές Θέσεις

 • Τα καθίσματα του καταστρώματος (οικονομικό θέση) βρίσκονται σε όλα τα καταστρώματα του πλοίου και έχετε ελεύθερη επιλογή θέσεων
 • Τα καθίσματα στο εσωτερικό του πλοίου και κοντά στο μπαρ ή την καφετέρια είναι πιο άνετα γιατί έχουν σχήμα πολυθρόνων, τα εξωτερικά καθίσματα όμως, όπως για παράδειγμα στο κατάστρωμα της πισίνας, δεν είναι τόσο άνετα και επομένως δεν είναι κατάλληλα για μεγαλύτερες διαδρομές
 • Στην οικονομική θέση οι επιβάτες αποθηκεύουν τις αποσκευές τους σε ράφια που είναι οργανωμένα σε διαφορετικές περιοχές του πλοίου και κατά συνέπεια, οι αποσκευές δεν θα είναι κοντά στο κάθισμα

Καθίσματα Αεροπορικού Τύπου

 • Τα ανακλινόμενα καθίσματα (αεροπορικές θέσεις) είναι αριθμημένες θέσεις και οι αριθμοί τους εμφανίζονται στα εισιτήριά σας
 • Τα καθίσματα βρίσκονται σε μεγάλα άνετα σαλόνια
 • Όλα τα καθίσματα αεροπορικού τύπου είναι παρόμοια και οι επιβάτες έχουν την επιλογή να αποθηκεύσουν τις αποσκευές τους σε καθορισμένα ράφια κοντά στα καθίσματά τους

Διακεκριμένη Θέση ή VIP

 • Οι διακεκριμένες θέσεις ή VIP βρίσκονται σε ξεχωριστό τμήμα του πλοίου και θεωρούνται οι πιο άνετες.
 • Οι χώροι Διακεκριμένης Θέσης ή /και VIP έχουν τα δικά τους μπαρ και WC και η πρόσβαση δεν επιτρέπεται σε άλλους επιβάτες

Καμπίνες

 • Οι καμπίνες είναι πολύ βολικές και πιο άνετες σε λίγο πιο υψηλή τιμή.
  Υπάρχουν καμπίνες 2 κρεβατιών και καμπίνες 4 κρεβατιών.
 • Όλες οι καμπίνες παρέχουν καθαρά λευκά είδη, ιδιωτικό μπάνιο και αρκετό χώρο για χαλάρωση
 • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια εξωτερική καμπίνα με ένα παράθυρο που βλέπει στη θάλασσα και μια εσωτερική καμπίνα (χωρίς παράθυρο, ιδανικό για επιβάτες οι οποίοι ζαλίζονται εύκολα)
 • Τέλος, υπάρχουν πολυτελείς καμπίνες

Ανεξάρτητα από τη διαμονή και τις ανέσεις που έχετε κάνει κράτηση, όλες οι εγκαταστάσεις είναι στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και WC)

Στις σελίδες Ερωταπαντήσεις, παρέχονται περισσότερες πληροφορίες.

Πολιτική για τα Κατοικίδια

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με κατοικίδια μπορούν να κάνουν κράτηση με μία από τις παρακάτω επιλογές:

 • Κατοικίδιο στην καμπίνα με επιπλέον χρέωση 50 ευρώ ανά διέλευση και κατοικίδιο. Αυτές οι καμπίνες είναι περιορισμένες και διαφέρουν από πλοίο σε πλοίο. Οι καμπίνες για κατοικίδια είναι οι ίδιες με τις κανονικές καμπίνες, με τη μόνη διαφορά ‘ότι δεν έχουν χαλί
 • Κατοικίδιο σε κλουβί με επιπλέον χρέωση 20 ευρώ ανά διέλευση και κατοικίδιο στο στέγαστρο του πλοίου
 • Κατοικίδιο χωρίς τις υπηρεσίες μας, δηλαδή κατοικίδιο στο κατάστρωμα σε κλουβί μεταφοράς κατοικίδιων ή με λουρί. Δεν ισχύουν επιπλέον χρεώσεις

Για όσους προτιμούν να ταξιδεύουν με το τροχόσπιτό τους μαζί με τα κατοικίδια τους, μπορούν να κάνουν κράτηση με κάμπινγκ στο πλοίο.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη σελίδα μας Κατοικίδια στο Πλοίο.

Χώρος Αποσκευών

H Seajets προσφέρει σε κάθε επιβάτη ειδικό χώρο αποσκευών χωρίς περιορισμούς και επιπλέον χρεώσεις.

Στις σελίδες Συχνές Ερωταπαντήσεις, παρέχονται περισσότερες πληροφορίες.

Εκπτώσεις Seajets

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις Seajets και άλλες προσφορές και εξοικονομήστε έως και 30% - για παράδειγμα:

 • τα παιδιά Seajets έκπτωση έως και 50%
 • τα βρέφη Seajets έκπτωση έως και 100%
 • πιθανή εποχικότητα Seajets και εκπτώσεις φοιτητών έως και 20%

Οι περισσότερες εκπτώσεις και προσφορές Seajets είναι μπορούν να συνδυαστούν και ισχύουν για όλες τις διελεύσεις υπό όρους!

 

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη