Τρόποι Πληρωμής

Για να απλοποιήσουμε την κράτηση σας, προσφέρουμε όλους τους δημοφηλείς τρόπους πληρωμής!

Είτε με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, PayPal ή τραπεζική μεταφορά - δεχόμαστε οποιοδήποτε από αυτούς τους τρόπους πληρωμής! Και επειδή είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία PCI DSS και RapidSSL, σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι συναλλαγές θα διεκπεραιώνονται σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς του διεθνούς εμπορικού συμβουλίου.

Πιστωτικές, Χρεωστικές ή Προπληρωμένες Κάρτες

Τα δεδομένα σας είναι απόλυτα ασφαλή μέσω του SSL-πρωτοκόλλου (Secure Socket Layer) όταν πληρώνετε με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Μέσω του SSL-πρωτόκολλου τα δεδομένα της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας μεταφέρονται απολύτως ασφαλή στον τραπεζικό φορέα. Πριν σταλθούν κρυπτογραφούνται και κωδικοποιούνται, για να αποκωδικοποιηθούν κατά την άφιξη τους στον εκάστοτε τραπεζικό φορέα. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπονται κακόβουλοι χρήστες από την υποκλοπή και χρήση των δεδομένων σας.

Το SSL-πρωτόκολλο δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ της εκάστοτε ιστοσελίδας και του φυλλομετρητή (browser) του χρήστη για την αποστολή των δεδομένων της κάρτας. Εκτός τούτου το μήνυμα κρυπτογραφείται ώστε να μην μπορεί να διαβαστεί από τρίτους. Το SSL-πρωτόκολλο δεν ασφαλίζει εφαρμογές ή έγγραφα αλλά μόνο την σύνδεση για την μεταφορά.

Με την χρησιμοποίηση του SSL-πρωτόκολλου μειώνεται κατά πολύ ο κίνδυνος να υποκλαπούν δεδομένα κατά τη μεταφορά τους μέσω διαδικτύου.

Οι ακόλουθες πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες γίνονται αποδεκτές: Visa, Mastercard, AMEX (American Express), Maestro, V-Pay, Visa Electron.

Στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας κράτησης (4ο βήμα κράτησης) επιλέξτε "Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα". Η πλήρης διαδικασία πληρωμής θα λάβει χώρα στην ασφαλή πλατφόρμα μας χωρίς ανακατεύθυνση ανά πάσα στιγμή σε άλλη σελίδα. Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή, θα λάβετε αυτόματα την επιβεβαίωση της πληρωμής σας.

PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε άνετα και γρήγορα μέσω του παρόχου πληρωμών σας χρησιμοποιώντας το PayPal!

Στο τελευταίο βήμα της κράτησης σας (4ο βήμα κράτησης) επιλέξτε "Πληρωμή με PayPal". Μια αναδυόμενη φόρμα PayPal θα εμφανιστεί αμέσως προκειμένου να προχωρήσετε με το συνηθισμένο τρόπο PayPal! Καμία ανακατεύθυνση ή χρόνος αναμονής δε θα είναι εμπόδιο στο δρόμο σας! Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή, θα λάβετε αυτόματα την επιβεβαίωση της πληρωμής σας. Ενδεχόμενα πρόσθετα τέλη PayPal επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τραπεζικό Έμβασμα

Από τώρα και στο εξής μπορείτε να αποκτήσετε το εισιτήριο σας χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας – με τραπεζικό έμβασμα!

Στο τελευταίο βήμα της κράτησης σας (4ο βήμα κράτησης) επιλέξτε "Πληρωμή με Τραπεζικό Έμβασμα". Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί "Πληροφορίες για το τραπεζικό έμβασμα", όπου εξηγούνται όλα τα βήματα για την πληρωμή του εισιτηρίου σας. Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα και προβείτε στην εξόφληση του ποσού του εισιτηρίου σας εντός 48 ωρών στην τράπεζά σας.

Μην παραλείψετε να σημειώσετε των αριθμό κράτησης σας και το όνομα και τη διεύθυνση του αποστολέα. Στην περίπτωση χρήσης e-banking ή telephone-banking πρέπει επίσης να δώσετε τον αριθμό κράτησης και το όνομα του αποστολέα. Ενδεχόμενα τραπεζικά τέλη επιβαρύνουν εσάς. Μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σας θα λάβετε από εμάς την επιβεβαίωση κράτησης.

Δείτε παρακάτω τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων με εμάς συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων:

Έιναι απολύτως αναγκαίο να κάνετε το τραπεζικό σας έμβασμα προς τον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό του ταξιδιωτικού γραφείου που είναι υπεύθυνο για την κράτησή σας!

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΑΣ (ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)

Μόλις έχετε ολοκληρώσει τη πληρωμή σας με τραπεζικό έμβασμα θα πρέπει να μας ενημερώσετε για το γεγονός προκειμένου να προβούμε στην ολοκλήρωση της κράτησής σας.

 1. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα μας και επιλέξτε το εικονίδιο "Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ".
 2. Στα προορισμένα πεδία γράφετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (πρέπει να είναι η ίδια που δηλώσατε κατά την κράτησή σας) και τον αριθμό κράτησής σας.
 3. Επιλέξτε το εικονίδιο "Αναζήτηση".
 4. Επιλέξτε "Τραπεζικό Έμβασμα Επιβεβαίωση".
 5. Θα εμφανιστεί η κράτησή σας με πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν.
 6. Εισάγετε το όνομα της τράπεζας σας, στην οποία δώσατε εντολή πληρωμής και επιλέξτε τη δική μας τράπεζα, στην οποία έχουν σταλθεί τα χρήματα για το συνολική ποσό.
 7. Εισάγετε την ημερομηνία που έγινε το έμβασμα.
 8. Επιλέξτε το πεδίο "Αποστολή" για να ολοκληρώσετε την ενημέρωση.
 9. Θα λάβετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας από εμάς με ηλεκτρονικό μήνυμα.

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ ΣΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Αφού έχουμε λάβει το ποσό της πληρωμής σας, θα προβούμε στις απαραίτητες κρατήσεις. Μέσα σε διάστημα 24 ωρών θα λάβετε από εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την επιβεβαίωση της κράτησής σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει επιβεβαίωση κράτησης μέσα σε 48 ώρες από εμάς, μπορείτε να εκτυπώσετε οι ίδιοι την επιβεβαίωση  με τον εξής τρόπο:

 1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και επιλέξτε "Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ".
 2. Στα προβλεπόμενα πεδία εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (πρέπει να είναι η ίδια που δηλώσατε κατά την κράτησή σας) και τον αριθμό κράτησης.
 3. Επιλέξτε το εικονίδιο "Αναζήτηση".
 4. Επιλέξτε "Εκτύπωση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εάν μετά το πέρας των 48 ωρών δεν έχετε λάβει επιβεβαίωση κράτησης από εμάς και εκτύπωση της επιβεβαίωσης δεν είναι δυνατή, επικοινωνήστε μαζί μέσω e-Mail στο support@isferry.com.

Η εξόφληση του συνολικού ποσού για την κράτησή σας και η επιβεβαίωση πληρωμής θα πρέπει να σταλούν όσο το δυνατό γρηγορότερα στη διεύθυνση μας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η κράτησή σας.

Σε περίπτωση που λόγω υπερβολικών κρατήσεων δεν μπορέσουμε να κάνουμε την δική σας κράτηση και εσείς δεν συμφωνείτε με τις εναλλακτικές ημερομηνίες ή διαδρομές που θα σας προτείνουμε, θα σας επιστραφεί το συνολικό ποσό για την κράτησή σας.

Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η επιλογή «Πληρωμή με Τραπεζικό Έμβασμα» στο σύστημα κρατήσεων μας, αυτό σημαίνει πως το χρονικό διάστημα μέχρι την αναχώρηση σας είναι πολύ μικρό. Η εξόφληση με τραπεζικό έμβασμα μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 10 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης. Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα ή PayPal ή θα πρέπει να μεταφερθεί η ημερομηνία αναχώρησης.

 

Επιστροφή στην Εξυπηρέτηση Πελατών