Αλβανικά πλοία

Alvania image

Η Αλβανία είναι μια από τις παράκτιες χώρες των Βαλκανίων στα νοτιοδυτικά της Βαλκανικής Χερσονήσου. Έχει μήκος ακτογραμμής περίπου 476 χλμ. και εκτείνεται κατά μήκος του Ιονίου και της Αδριατικής Θάλασσας. Το κλίμα είναι ζεστό και ξηρό τους καλοκαιρινούς μήνες και ήπιο το χειμώνα, ως συνήθως για μια μεσογειακή χώρα. Πολλοί προορισμοί κατά μήκος της αλβανικής Ριβιέρας προσφέρουν ποιοτικά παραθεριστικά θέρετρα, ευρύχωρες αμμώδεις παραλίες και άφθονη φύση. Λόγω αυτών των καλών συνθηκών, οι τουριστικές υποδομές αναπτύσσονται συνεχώς και έτσι τα αλβανικά πλοία. Τα σύγχρονα σκάφη γνωστών Ναυτιλιακών Εταιρειών αναχωρούν καθημερινά από την Αλβανία στην Ιταλία.

Αλβανικά δρομολόγια & συνδέσεις

Με ημερήσιες αναχωρήσεις τα δρομολόγια και οι συνδέσεις των αλβανικών πλοίων είναι αρκετά καλά εξοπλισμένα και ακόμα καλύτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, προσφέροντας όλο το χρόνο ένα μεγάλο αριθμό Πλοίων προς Αλβανία και συνδέοντας τη χώρα απευθείας με πολλούς ιταλικούς προορισμούς.

Εκμεταλλευτείτε την μηχανή κρατήσεών μας και συγκρίνετε σε πραγματικό χρόνο δρομολόγια, συνδέσεις και τιμές από Ιταλία προς Αλβανία και αντιστρόφως!

Αλβανικά λιμάνια

Λεπτομερέστερα, από τα αλβανικά λιμάνια Δυρράχιο (Durazzo), Άγιοι Σαράντα και Βλόρα (Valona) μπορείτε να περάσετε στο Μπάρι και το Μπρίντιζι στην Ιταλία. Τα δρομολόγια Μπάρι-Δυρράχιο και Μπρίντιζι-Βλόρα λειτουργούν όλο το χρόνο, ενώ η διαδρομή Μπρίντιζι-Άγιοι Σαράντα μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Δυρράχιο είναι το κύριο λιμάνι της Αλβανίας και μια από τις αρχαιότερες πόλεις της. Η Βλόρα και οι Άγιοι Σαράντα βρίσκονται πιο νότια της χώρας και είναι γνωστές για τις μεγάλες και αμμώδεις παραλίες τους.

 

Συνεχίστε με Πλοία προς Αλβανία

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη