Πλοία Πειραιάς για Αγία Μαρίνα (Αίγινα)

Πώς θα φτάσετε από Πειραιάς σε Αγία Μαρίνα (Αίγινα) με συμβατικά και ταχύπλοα καράβια, λεπτομέρειες δρομολογίων, ενημερωμένες τιμές και πληροφορίες λιμένων!

Συμβατικά ή High Speed Πλοία από Πειραιάς για Αγία Μαρίνα (Αίγινα)?

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι πλοίων για τη διαδρομή από Πειραιάς για Αγία Μαρίνα (Αίγινα): Συμβατικά (με γκαράζ) και High Speed (ταχύπλοα).

Τα συμβατικά πλοία χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ταξιδέψουν από Πειραιάς προς Αγία Μαρίνα (Αίγινα), αλλά είναι σίγουρα τα πιο δημοφιλή και φθηνά! Ιδιαίτερα στις ημερήσιες διαδρομές, τα συμβατικά πλοία είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς και Αγία Μαρίνα (Αίγινα), καθώς προσφέρουν μία φανταστική θαλάσσια θέα και αύρα που μπορείτε να απολαύσετε από το ανοιχτό κατάστρωμα!

Τα ταχύπλοα πλοία είναι μικρότερα και λίγο ακριβότερα, αλλά μειώνουν το χρόνο ταξιδιού από Πειραιάς σε Αγία Μαρίνα (Αίγινα) σχεδόν στο μισό! Περιστασιακά υπάρχουν διαθέσιμα ταχύπλοα πλοία Πειραιάς-Αγία Μαρίνα (Αίγινα) που μπορούν να μεταφέρουν οχήματα.

Δείτε όλους τους Τύπους Πλοίων και τα γενικά χαρακτηριστικά τους!

Δρομολόγια & Τιμές Πειραιάς προς Αγία Μαρίνα (Αίγινα)

Επιλέξτε την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές από Πειραιάς προς Αγία Μαρίνα (Αίγινα)!

Εκπτώσεις & Προσφορές Πειραιάς-Αγία Μαρίνα (Αίγινα)

Λιμάνια Επιβίβασης Πειραιάς & Αγία Μαρίνα (Αίγινα) - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού του Πειραιά στην Αττική στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Πειραιάς

  • 185 45 Πειραιάς, Ελλάδα
  • Τηλ.: +30 210 455 0100
  • GPS: 37.945465, 23.642767