Πλοία Ηράκλειο για Πάρος

Ploia Gia Paro image

Δρομολόγια Πλοίων Ηράκλειο-Πάρος

Το δρομολόγιο πλοίων Ηράκλειο-Πάρος λειτουργεί με τα πλοία αρκετών ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών. Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ηράκλειο-Πάρος των ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών μπορούν να συγκριθούν στις ιστοσελίδες της isferry.gr. Η διαθεσιμότητα από το επιλεγμένο δρομολόγιο πλοίων από Ηράκλειο για Πάρο προβάλλεται μέσω της online μηχανής κράτησης της isferry.gr σε πραγματικό χρόνο. Δοκιμάστε τα δρομολόγια πλοίων από Ηράκλειο για Πάρο με συμβατικά ή ταχύπλοα επιβατηγά πλοία. Όλα τα επίκαιρα δρομολόγια πλοίων Ηράκλειο-Πάρος είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Πώς θα φτάσετε από Ηράκλειο σε Πάρος με συμβατικά και ταχύπλοα καράβια, λεπτομέρειες δρομολογίων, ενημερωμένες τιμές και πληροφορίες λιμένων!

Συμβατικά ή High Speed Πλοία από Ηράκλειο για Πάρος?

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι πλοίων για τη διαδρομή από Ηράκλειο για Πάρος: Συμβατικά (με γκαράζ) και High Speed (ταχύπλοα).

Τα συμβατικά πλοία χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ταξιδέψουν από Ηράκλειο προς Πάρος, αλλά είναι σίγουρα τα πιο δημοφιλή και φθηνά! Ιδιαίτερα στις ημερήσιες διαδρομές, τα συμβατικά πλοία είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Πάρος, καθώς προσφέρουν μία φανταστική θαλάσσια θέα και αύρα που μπορείτε να απολαύσετε από το ανοιχτό κατάστρωμα!

Τα ταχύπλοα πλοία είναι μικρότερα και λίγο ακριβότερα, αλλά μειώνουν το χρόνο ταξιδιού από Ηράκλειο σε Πάρος σχεδόν στο μισό! Περιστασιακά υπάρχουν διαθέσιμα ταχύπλοα πλοία Ηράκλειο-Πάρος που μπορούν να μεταφέρουν οχήματα.

Δείτε όλους τους τύπους πλοίων και τα γενικά χαρακτηριστικά τους!

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη