Πλοία Ηράκλειο για Κάρπαθος

Ploia Gia Karpatho image

Στις ιστοσελίδες της isferry.gr μπορείτε να κάνετε εύκολα, γρήγορα και ασφαλές κράτηση για τα πλοία Ηράκλειο-Κάρπαθος με τη βοήθεια της βελτιωμένης μηχανής κράτησης της isferry.gr. Η κράτηση σας για το Ηράκλειο-Κάρπαθος πλοίο, θα σας επιβεβαιωθεί άμεσα (θα λάβετε μια δεύτερη επιβεβαίωση της κράτησης μέσω email). Αποκτήστε το εισιτήριο για τα Ηράκλειο-Κάρπαθος πλοία άνετα και εκ των προτέρων από την isferry.gr. Το ηλεκτρονικό εισιτήριο για το πλοίο Ηράκλειο-Κάρπαθος σας προσφέρει μεγάλη ευελιξία και άνεση. Σε περίπτωση που, για προσωπικούς λόγους, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας με το πλοίο Ηράκλειο-Κάρπαθος, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε το εισιτήριο σας μέσω του διαχειριστή κράτησης με την εισαγωγή του αριθμού κράτησης και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που είχατε δηλώσει όταν κάνατε την κράτηση (ενδεχομένως να χρεωθούν τέλη ακύρωσης). Ο διαχειριστής κράτησης χρησιμεύει και για να βλέπετε την κράτηση σας, αλλά και για να εκτυπώσετε την κράτηση για τα πλοία Ηράκλειο-Κάρπαθος. Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τα στοιχεία της κράτησης για τα Ηράκλειο-Κάρπαθος  πλοία (π.χ. όνομα, ηλικία, αριθμός πινακίδων του οχήματος, γένος κτλ.), στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση info@isferry.gr και θα πραγματοποιήσουμε άμεσα τις επιθυμητές αλλαγές για εσάς (παρακαλείστε να διαβάσετε τους σχετικούς Όρους Κράτησης που αναφέρονται σε αυτό).

Ακτοπλοϊκά από Ηράκλειο για Κάρπαθο

Επιλέξτε τα ακτοπλοϊκά από Ηράκλειο για Κάρπαθο μέσα από τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες. Το ακτοπλοϊκό από Ηράκλειο για Κάρπαθο εκτελεί ποικίλους συνδυασμούς δρομολογίων, για να μπορέσετε να επισκεφτείτε και άλλα ελληνικά νησιά ή την Ηπειρωτική Ελλάδα. Δρομολόγια, χάρτες και φωτογραφίες για το από Ηράκλειο για Κάρπαθο ακτοπλοϊκό, μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας μας και να σας δώσουν επιπλέον πληροφορίες. Εκτός τούτου, η isferry.gr σας προσφέρει και περαιτέρω στοιχεία (ιστορικές ημερομηνίες για το μέρος και το λιμάνι του, αξιοθέατα, οδικό δίκτυο/τουριστική υποδομή, ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες κτλ.) για τον τόπο αναχώρησης και άφιξης για τα από Ηράκλειο για Κάρπαθο ακτοπλοϊκά.

Δρομολόγια Πλοίων Ηράκλειο-Κάρπαθος

Το δρομολόγιο πλοίων Ηράκλειο-Κάρπαθος λειτουργεί με τα πλοία αρκετών ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών. Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ηράκλειο-Κάρπαθος των ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών μπορούν να συγκριθούν στις ιστοσελίδες της isferry.gr. Η διαθεσιμότητα από το επιλεγμένο δρομολόγιο πλοίων από Ηράκλειο για Κάρπαθο προβάλλεται μέσω της online μηχανής κράτησης της isferry.gr σε πραγματικό χρόνο. Δοκιμάστε τα δρομολόγια πλοίων από Ηράκλειο για Κάρπαθο με συμβατικά ή ταχύπλοα επιβατηγά πλοία. Όλα τα επίκαιρα δρομολόγια πλοίων Ηράκλειο-Κάρπαθος είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Πώς θα φτάσετε από Ηράκλειο σε Κάρπαθος με συμβατικά και ταχύπλοα καράβια, λεπτομέρειες δρομολογίων, ενημερωμένες τιμές και πληροφορίες λιμένων!

Συμβατικά ή High Speed Πλοία από Ηράκλειο για Κάρπαθος?

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι πλοίων για τη διαδρομή από Ηράκλειο για Κάρπαθος: Συμβατικά (με γκαράζ) και High Speed (ταχύπλοα).

Τα συμβατικά πλοία χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ταξιδέψουν από Ηράκλειο προς Κάρπαθος, αλλά είναι σίγουρα τα πιο δημοφιλή και φθηνά! Ιδιαίτερα στις ημερήσιες διαδρομές, τα συμβατικά πλοία είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Κάρπαθος, καθώς προσφέρουν μία φανταστική θαλάσσια θέα και αύρα που μπορείτε να απολαύσετε από το ανοιχτό κατάστρωμα!

Τα ταχύπλοα πλοία είναι μικρότερα και λίγο ακριβότερα, αλλά μειώνουν το χρόνο ταξιδιού από Ηράκλειο σε Κάρπαθος σχεδόν στο μισό! Περιστασιακά υπάρχουν διαθέσιμα ταχύπλοα πλοία Ηράκλειο-Κάρπαθος που μπορούν να μεταφέρουν οχήματα.

Δείτε όλους τους τύπους πλοίων και τα γενικά χαρακτηριστικά τους!

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη