Πλοία Αγκίστρι για Αγία Μαρίνα (Αίγινα)

Πώς θα φτάσετε από Αγκίστρι σε Αγία Μαρίνα (Αίγινα) με συμβατικά και ταχύπλοα καράβια, λεπτομέρειες δρομολογίων, ενημερωμένες τιμές και πληροφορίες λιμένων!

Συμβατικά ή High Speed Πλοία από Αγκίστρι για Αγία Μαρίνα (Αίγινα)?

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι πλοίων για τη διαδρομή από Αγκίστρι για Αγία Μαρίνα (Αίγινα): Συμβατικά (με γκαράζ) και High Speed (ταχύπλοα).

Τα συμβατικά πλοία χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ταξιδέψουν από Αγκίστρι προς Αγία Μαρίνα (Αίγινα), αλλά είναι σίγουρα τα πιο δημοφιλή και φθηνά! Ιδιαίτερα στις ημερήσιες διαδρομές, τα συμβατικά πλοία είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Αγκίστρι και Αγία Μαρίνα (Αίγινα), καθώς προσφέρουν μία φανταστική θαλάσσια θέα και αύρα που μπορείτε να απολαύσετε από το ανοιχτό κατάστρωμα!

Τα ταχύπλοα πλοία είναι μικρότερα και λίγο ακριβότερα, αλλά μειώνουν το χρόνο ταξιδιού από Αγκίστρι σε Αγία Μαρίνα (Αίγινα) σχεδόν στο μισό! Περιστασιακά υπάρχουν διαθέσιμα ταχύπλοα πλοία Αγκίστρι-Αγία Μαρίνα (Αίγινα) που μπορούν να μεταφέρουν οχήματα.

Δείτε όλους τους Τύπους Πλοίων και τα γενικά χαρακτηριστικά τους!

Δρομολόγια & Τιμές Αγκίστρι προς Αγία Μαρίνα (Αίγινα)

Επιλέξτε την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές από Αγκίστρι προς Αγία Μαρίνα (Αίγινα)!

Εκπτώσεις & Προσφορές Αγκίστρι-Αγία Μαρίνα (Αίγινα)

Λιμάνια Επιβίβασης Αγκίστρι & Αγία Μαρίνα (Αίγινα) - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού του Αγκιστρίου στα νησιά του Σαρωνικού στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Αγκίστρι

  • Λιμάνι Μύλοι
  • Μεγαλοχώρι, 180 10 Αγκίστρι, Ελλάδα
  • GPS: 37.713220, 23.346254