Πλοία για Αγκίστρι

Ploia Gia Agathonisi image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι τουρίστες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Αγκίστρι θα απολαύσουν τις όμορφες παραλίες, τα σμαραγδένια νερά και τις φυσικές ομορφιές του νησιού!

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με Πλοίο Αγκίστρι για το νησί, θα συναντήσουν έναν μικρό παράδεισο στο Σαρωνικό Κόλπο. Το νησί είναι ένα από τα πιο πράσινα νησιά της Ελλάδας με μεγάλη ποικιλία φυτών και πεύκων, πολλά από τα οποία αγγίζουν την επιφάνεια της θάλασσας. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν χαλαρές διακοπές ή μια μικρή απόδραση σε μια απόσταση μόλις 55 λεπτών από το λιμάνι του Πειραιά. Το Αγκίστρι έχει δυο κύρια λιμάνια, αυτό της Σκάλας που προσεγγίζεται από συμβατικά σκάφη και το λιμάνι του Μεγαλοχωρίου για τα ιπτάμενα δελφίνια.

Οι τουρίστες που ταξιδεύουν με Ακτοπλοϊκά προς Αγκίστρι θα απολαύσουν τις όμορφες αμμώδεις παραλίες, τα σμαραγδένια νερά, τις φυσικές ομορφιές και την γαλήνη του νησιού. Το Μεγαλοχώρι είναι η πρωτεύουσα του Αγκίστρι. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στα στενά σοκάκια του, κοιτάζοντας τα παλιά παραδοσιακά σπίτια και τελικά να φτάσετε στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου βρίσκεται η εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Η Σκάλα είναι πιο δημοφιλής στους τουρίστες, καθώς προσφέρει μια ποικιλία από ταβέρνες και μπαρ για όλα τα γούστα και έχει πολλές παραλίες κοντά, όπου μπορείτε να απολαύσετε την μέρα στην παραλία με δροσιστικά ποτά και αναψυκτικά από τις κοντινές καφετερίες. Στο Αγκίστρι προσφέρονται επίσης πολλές δραστηριότητες. Μπορείτε να κάνετε καταδύσεις, καγιάκ, πεζοπορία, ιστιοπλοΐα και μικρές εκδρομές στα άλλα νησιά του Αργοσαρωνικού. Αναχωρώντας με Ακτοπλοϊκά από Αγκίστρι, δεν θα έχετε πλήξει ούτε μία στιγμή.

Το Αγκίστρι καλύπτει μια έκταση μόλις 11,7 τετραγωνικών χιλιομέτρων και κατοικείται από 1.142 άτομα. Δρομολόγια Πλοίων για Αγκίστρι εκτελούνται καθημερινά με πολλές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά με φέριμποτ που χρειάζονται 2 ώρες και ιπτάμενα δελφίνια που κάνουν το ταξίδι σε λιγότερο από μία ώρα. Μπορεί κανείς να ταξιδέψει και με πλοίο από το λιμάνι της Αίγινας.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη