Superfast Ferries

Superfast Ferries image

Κλείστε τα εισιτήριά σας με την Superfast Ferries και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδεύοντας από την Ελλάδα στην Ιταλία και από την Αθήνα στα ελληνικά νησιά!

Η Anek Superfast Ferries είναι μια μεγάλη ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες από το 1993. Επιπλέον, τα τρία επιβατικά οχηματαγωγά του στόλου, παρέχουν εξαιρετική ψυχαγωγία που κάνει το ταξίδι μια μοναδική και απολαυστική εμπειρία για οι επιβάτες. Επιπλέον, οι Superfast Lines είναι γνωστές για την υψηλή τους ασφάλεια, δυναμισμό, περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά και επαγγελματικό πλήρωμα.

Τα πλοία Superfast Ferries, τα Superfast I, II και XI είναι πολύ μεγάλα αλλά επίσης πολύ γρήγορα και εγγυώνται μια άνετη και διασκεδαστική εμπειρία ενώ διασχίζετε την Αδριατική και το Αιγαίο Πέλαγος. Στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων, μπορείτε να βρείτε μπαρ, εστιατόρια και ένα όμορφο μπαρ σε ένα ανοιχτό κατάστρωμα όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα αναψυκτικό μαζί με την θέα της απέραντης γαλάζιας θάλασσας.

Διάφορες πιστοποιήσεις (π.χ. ISO 9001: 2000 και ISO 14001: 2004), που λαμβάνονται από διεθνώς αναγνωρισμένες αρχές πιστοποίησης, αποδεικνύουν ότι η εταιρεία στοχεύει συνεχώς να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τόσο στις εσωτερικές όσο και στις διεθνείς διαδρομές, προσφέρεται στους επιβάτες ένα πολύ υψηλό επίπεδο όσον αφορά τη διαμονή και τη διέλευση του Superfast Ferries.

Anek Superfast

Η Anek Superfast είναι κοινοπραξία των Anek Lines και Superfast Ferries. Μαζί καλύπτουν ένα πολύ ευρύτερο δίκτυο διαδρομών συγχωνεύοντας τα σκάφη τους σε έναν μεγάλο στόλο.
Η επιχείρηση συνδέει τα ιταλικά και ελληνικά λιμάνια (Ανκόνα, Βενετία, Μπάρι, Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα) και Πειραιά, Αθήνα με το ελληνικό νησί της Κρήτης (Ηράκλειο, Χανιά).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ελέγξτε την ενότητα χρονοδιαγράμματα και διαδρομές ή χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων μας για αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.

Η Superfast προσφέρει επίσης για το δρομολόγιο Ιταλίας - Ελλάδας - Ιταλίας την επιλογή κάμπινγκ στο πλοίο.

Superfast Ferries Κάμπινγκ στο Πλοίο

Η υπηρεσία Κάμπινγκ στο Πλοίο σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την άνεση του τροχόσπιτου σας σε ένα ανοιχτό γκαράζ σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και να λάβετε ειδικές προσφορές.

Περίοδος Υπηρεσίας Κάμπινγκ στο Πλοίο

  • Εάν ταξιδεύετε από την Ελλάδα στην Ιταλία και το αντίστροφο, η περίοδος υπηρεσίας ξεκινά την 1η Απριλίου και λήγει στις 31 Οκτωβρίου
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή κάμπινγκ στο πλοίο πριν από την 1η Απριλίου μόνο εάν υπάρχουν καμπίνες. Εάν ναι, θα σας δοθεί καμπίνα με κόστος ενός εισιτηρίου οικονομικής θέσης συν την τιμή του οχήματός σας

Κάντε κλικ στο εικονίδιο pdf στο πεδίο δρομολόγια και τιμές για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τιμές και τις επίσημες ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε εντός αυτής της περιόδου

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή κρατήσεων μας για αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας

  • Νιώθετε πιο άνετα, καθώς χρησιμοποιείτε το δικό σας τροχόσπιτο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού
  • Παίρνετε 220 V ηλεκτρικής ενέργειας δωρεάν και επίσης το όχημα είναι σταθμευμένο σε ειδικό τμήμα του πλοίου
  • Παρέχεται δωρεάν πρόσβαση σε κάθε περιοχή του αντίστοιχου σκάφους (μπαρ, καφετέριες, WC, καταστρώματα)

Η χρήση φυσικού αερίου δεν επιτρέπεται για ολόκληρο το ταξίδι!

Στη σελίδα του κάμπινγκ στο πλοίο, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με την υπηρεσία.

Superfast Ferries δρομολόγια και τιμές 2023

Κλείστε νωρίς και κερδίστε έως 45% έκπτωση στα δρομολόγια της Superfast Ferries Ιταλία-Ελλάδα και από Πειραιά για Κρήτη!

Οι ακόλουθοι σύνδεσμοι για τα Superfast Ferries δρομολόγια περιλαμβάνουν όλες τις καθημερινές και επίκαιρες Superfast Ferries ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες για την γραμμή Ιταλία-Ελλάδα και για τη γραμμή Πειραιά-Κρήτη.

Μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τα Superfast Ferries δρομολόγια Ιταλία-Ελλάδα μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

Μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τα Superfast Ferries δρομολόγια Πειραιά-Κρήτη μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

Ασφαλώς μπορείτε και να εισάγετε το δρομολόγιο που επιθυμείτε στο πλαίσιο της άνω μηχανής κράτησης και να ενεργοποιήσετε το επίκαιρο Superfast Ferries δρομολόγιο σε πραγματικό χρόνο και χωρίς δέσμευση.

Όροι κράτησης Superfast Ferries

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη