Διαμονή & Παροχές στο Πλοίο

Ενημερωθείτε για όλες τους τύπους διαμονής και παροχές που προσφέρονται στα πλοία!

Για να μάθετε ποιες επιλογές διαμονής και παροχές κάθε τύπος πλοίου προσφέρει, επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τύποι Πλοίων ή / και Ναυτιλιακές Εταιρείες.

Διαμονή

Τύποι διαμονής μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε για την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική σας άνεση και ευκολία!

Κατάστρωμα (Οικονομικές Θέσεις)

Οι θέσεις του καταστρώματος μπορούν να καταλαμβάνονται ελεύθερα. Οι επιβάτες έχουν ελεύθερη επιλογή καθισμάτων.

Στους εσωτερικούς χώρους συμβατικών πλοίων οι θέσεις καταστρώματος διατίθενται σε μορφή άνετων καθισμάτων, πολυθρονών και καναπέδων με τραπεζάκι κοντά στο μπαρ, στις καφετέριες και τα εστιατόρια. Στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων οι θέσεις καταστρώματος διατίθενται σε μορφή πλαστικών καρεκλών και παγκακιών με τραπεζάκι και δεν είναι πολύ άνετες για μεγαλύτερα ταξίδια.

Σε high speed πλοία και ιπτάμενα δελφίνια / καταμαράν οι θέσεις καταστρώματος είναι αριθμημένες και συγκρίσιμες με τα καθίσματα των αεροπορικών εταιρειών, αλλά πιο ευρύχωρα.

Οι αποσκευές μπορούν να αποθηκευτούν σε προκαθορισμένα ράφια που βρίσκονται σε διαφορετικές περιοχές του πλοίου με αποτέλεσμα οι αποσκευές ενδεχομένως να μη βρίσκονται πάντα κοντά στο κάθισμα.

Καθίσματα Αεροπορικού Τύπου (ATS)

Τα καθίσματα αεροπορικού τύπου είναι τα καθίσματα που γνωρίζουμε από τις αεροπορικές εταιρείες, μα με περισσότερο χώρο στα πόδια και γενικότερα με μεγαλύτερη άνεση. Αυτά τα καθίσματα είναι αριθμημένα και μπορούν να κατηληφθούν μόνο από επιβάτες που έχουν αντίστοιχο εισιτήριο. Κατά τη διαδικασία του check-in, οι επιβάτες λαμβάνουν τον προβλεπόμενο αριθμό θέσης τους.

Συνήθως, τα καθίσματα αεροπορικού τύπου βρίσκονται σε απομονωμένα σαλόνια στο σκάφος που είναι άνετα και ήσυχα και προσκαλούν για ένα σύντομο υπνάκο. Μέσα στα σαλόνια οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύσουν τις αποσκευές τους σε προκαθορισμένα ράφια κοντά στα καθίσματα και στην είσοδο των σαλονιών. Τα σαλόνια αυτά μπορούν να συγκριθούν με το τμήμα πρώτης κατηγορίας σε ένα τρένο.

Διακεκριμένες Θέσεις (VIP)

Οι διακεκριμένες θέσεις βρίσκονται σε απομονωμένα τμήματα του πλοίου με ακόμα ποιο ευρύχωρα καθισμάτα που θεωρούνται και τα πιο άνετα. Οι διακεκριμένες θέσεις έχουν τις δικές τους καφετέριες, μπαρ και χώρο φύλαξης αποσκευών.

Καμπίνες

Οι καμπίνες παρέχουν υψηλή άνεση στο ταξίδι για ελαφρώς υψηλότερη τιμή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μονόκλινες, δίκλινες, τρίκλινες και τετράκλινες καμπίνες.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε μία καμπίνα με επιβάτες του ιδίου φύλου.

Όλες οι καμπίνες παρέχουν καθαρά σεντόνια και πετσέτες και είναι εξοπλισμένες με δικό τους μπάνιο και άπλετο χώρο για να χαλαρώσετε.

Επιπλέον, είναι δυνατό να επιλέξετε ανάμεσα σε εξωτερικές (παράθυρο με θέα στη θάλασσα) και εσωτερικές καμπίνες (χωρίς παράθυρο, οι οποίες όμως ενδείκνυνται για επιβάτες που ζαλίζονται εύκολα μιας και οι καμπίνες αυτές βρίσκονται συνήθως στο κέντρο του πλοίου το οποίο είναι λιγότερο επιρρεπές στην ταλάντευση).

Σε όλες τις καμπίνες το κάπνισμα δεν επιτρέπεται.

Καμπίνες Pure (με Ιονιστή)

Οι καμπίνες pure έχουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά καμπίνας και έναν ιονιστή για την καλύτερη ποιότητα του αέρα στο δωμάτιο.

Καμπίνες για Κατοικίδια

Οι καμπίνες για κατοικίδια προορίζονται αποκλειστικά για επιβάτες που ταξιδεύουν με τα κατοικίδια ζώα τους. Συνήθως αυτές οι καμπίνες δεν έχουν χαλί και είναι ως επί το πλείστον εσωτερικές καμπίνες.

Αν θέλετε να κάνετε κράτηση για το κατοικίδιο σας σε καμπίνα, ή ακόμα και σε κλουβί ή στο κατάστρωμα, χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων μας που είναι "φιλική" ως προς το κατοικίδιο ζώο σας ή / και επισκεφθείτε τη σελίδα μας Κατοικίδια στο Πλοίο για περισσότερες πληροφορίες.

Καμπίνες Lux

Οι καμπίνες lux παρέχουν ακόμα πιο άνετη διαμονή με περισσότερα υπνοδωμάτια, καθιστικό και μπάνιο. Αυτές οι καμπίνες βρίσκονται συνήθως στο μπροστινό μέρος ή / και τη φάτσα των πλοίων και προσφέρουν φανταστική θέα στη θάλασσα.

Παροχές

Το ταξίδι είναι ένα σημαντικό μέρος των διακοπών σας. Νιώστε όσο πιο άνετα γίνεται!

Εστιατόρια

Εστιατόρια διατίθενται σε συμβατικά πλοία και δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων. Υπάρχουν δύο τύποι εστιατορίων: a la carte και self-service. Και τα δύο προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα γεύματα, αναψυκτικά και ποτά, σαλάτες, φρούτα και επιδόρπια. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Καφετέριες & Μπαρ

Καφετέριες και μπαρ είναι διαθέσιμα σε όλους τους τύπους πλοίων.

Τα συμβατικά πλοία έχουν περισσότερα από ένα και προσφέρουν ένα ευρύτερο φάσμα γευμάτων, αναψυκτικών και ποτών.

Στα high speed πλοία και τα ιπτάμενα δελφίνια / καταμαράν μπορείτε να αγοράσετε ένα δυναμοτικό σνακ και δροσερό αναψυκτικό ή καφέ. Οι καφετέριες και τα μπαρ παραμένουν ανοικτά καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Αποθήκευση Αποσκευών

Υπάρχουν διάφοροι χώροι αποθήκευσης των αποσκευών σας σε όλους τους τύπους των πλοίων. Σύμφωνα με την κατηγορία της διαμονής που θα επιλέξετε και που αναγράφεται στο εισιτήριο σας (κατάστρωμα, κάθισμα αεροπορικού τύπου, VIP) θα βρείτε στους ανάλογους χώρους του πλοίου και τα προκαθορισμένα ράφια αποθήκευσης για τις αποσκευές σας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πλήθος, το μέγεθος και το βάρος των αποσκευών σας, ούτε επιπλέον χρεώσεις. Παρόλα αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις όπου θα πρέπει να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας πιο μακριά από το κάθισμά σας.

Κατάστρωμα Πισίνας

Το κατάστρωμα πισίνας είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το σέρβις ενώ πλησιάζετε στον επιθυμητό προορισμό σας. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καυτό ήλιο και να νιώσετε το καλοκαιρινό αεράκι μαζί με δροσιστικά αναψυκτικά από το μπαρ της πισίνας. Ακόμη και αν η πισίνα δεν είναι διαθέσιμη ή δεν είναι γεμάτη με νερό, μη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από το ηλιόλουστο κατάστρωμα.

Γκαράζ Οχημάτων

Τα συμβατικά πλοία και κάποια high speed πλοία προσφέρουν μεγάλους χώρους στάθμευσης και μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια έναν μεγάλο αριθμό οχημάτων, συχνά σε πολλά διαφορετικά επίπεδα καταστρωμάτων. Οι αυτόματες σκάλες ή / και οι ανελκυστήρες φέρνουν τους επιβάτες στα καταστρώματα επιβατών. Δεν επιτρέπεται να παραμείνετε στο γκαράζ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μόνο οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την επιλογή Κάμπινγκ στο Πλοίο μπορούν σε ορισμένες περιπτώσεις να παραμείνουν στα αυτοκινούμενα οχήματα τους στο ανοικτό κατάστρωμα καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

WC & Ντους

Κοινόχρηστα WC είναι διαθέσιμα προς χρήση σε όλα τα πλοία και καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Σε ορισμένα συμβατικά πλοία ή / και σε διεθνείς διαδρομές υπάρχουν, επίσης, κοινόχρηστα ντους.

Αναψυχή

Για λόγους αναψυχής, μερικά συμβατικά πλοία διαθέτουν καταστήματα, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, καζίνο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για βιντεοπαιχνίδια και υπηρεσία μασάζ / σάουνα (ενημερωθείτε στη ρεσεψιόν του πλοίου).

Κλιματισμός & Θέρμανση

Οι εσωτερικοί χώροι σε όλους τους Τύπους Πλοίων είναι κλιματιζόμενοι / θερμαινόμενοι.

 

Επιστροφή στην Εξυπηρέτηση Πελατών