Πλοία για Αυλώνα

...

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Αυλώνα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την all inclusive προσφορά της αλβανικής παράκτιας πόλης!

Ακτοπλοϊκά για Αυλώνα

Το πλοίο Αυλώνα (Vlora) θα μεταφέρει τον επισκέπτη στο δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αλβανίας. Χτισμένο στον ομώνυμο κόλπο της Αδριατικής, η πόλη γνώρισε μεγάλη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Με πληθυσμό 79.948 κατοίκων, ο Αυλώνας, με τις ατέλειωτες παραλίες του, προσφέρει μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και την απαραίτητη υποδομή για να εξυπηρετήσει τουρίστες από όλο τον κόσμο. Εστιατόρια, καφέ και καταστήματα εκτείνονται κατά μήκος της μεγάλης λεωφόρου με τα φοινικόδεντρα. Η περιοχή Uji i Ftohte, 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης, είναι επίσης ιδανική για νυχτερινή διασκέδαση καθώς τα μπαρ, τα παμπ και τα εστιατόρια προσφέρουν ποτά και μουσική για κάθε προτίμηση.

Οι τουρίστες που ταξιδεύουν με ακτοπλοϊκά για Αυλώνα αναζητούν ήσυχες διακοπές. Είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους σε οργανωμένες παραλίες με καταπράσινα νερά, να χαλαρώσουν στην άνεση των πολυτελών ξενοδοχείων, να διασκεδάσουν στα νυχτερινά κέντρα ή ακόμα και να επισκεφτούν τα αξιοθέατα. Η πόλη Νάρτα στα βορειοδυτικά της Αυλώνας προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών το καλοκαίρι, λόγω μιας τριήμερης τοπικής γιορτής, και αξίζει να την επισκεφθείτε πριν φύγετε με ακτοπλοϊκό από Αυλώνας. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για εξερεύνηση, καθώς στα πέριξ της περιοχής βρίσκονται πολλές αλυκές. Η τοπική λιμνοθάλασσα, που φιλοξενεί ένα ξεχωριστό οικοσύστημα με σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας, βρίσκεται στα βόρεια της κωμόπολης. Ένα καταπράσινο νησάκι που συνδέεται με μια ξύλινη γέφυρα οδηγεί στο πανέμορφο βυζαντινό μοναστήρι του Ζερνέκ. Στην πόλη Αυλώνα ο ταξιδιώτης μπορεί να επισκεφθεί το κτίριο όπου ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία του κράτους της Αλβανίας στις 28 Νοεμβρίου 1912, το οποίο αποτελεί επίσης σύμβολο της πόλης.

Το εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της Αλβανίας, η Αυλώνα είναι μια πόλη που αναπτύσσεται οικονομικά και πολιτιστικά τα τελευταία χρόνια. Τα δρομολόγια πλοίων Αυλώνας συνδέουν την Αλβανία με το λιμάνι του Μπρίντιζι στην Ιταλία.

Δρομολόγια & Τιμές Αυλώνας

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Αυλώνας!

Εκπτώσεις & Προσφορές Αυλώνας

Λιμάνι Επιβίβασης Αυλώνας - Πώς θα φτάσετε

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη