Πλοία για Τύνιδα

Ploia Gia Tinida image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Πάρτε τα πλοία για Τύνιδα από τη Γαλλία και την Ιταλία και ανακαλύψτε την ιστορική Medina στο κέντρο της πόλης!

Η πόλη βρίσκεται σε ένα μεγάλο κόλπο της Μεσογείου, πίσω από τη λίμνη της Τύνιδας και το λιμάνι της La Goulette και εκτείνεται κατά μήκος της παράκτιας πεδιάδας και των λόφων που την περιβάλλουν. Ο πυρήνας της πόλης φιλοξενεί την αρχαία Medina, μια τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς. Οι επιβάτες μπορούν να ξεκινήσουν την εξερεύνηση τους από το λιμάνι της Γαλλίας και να κατευθυνθούν προς το τζαμί ez-Zaytouna, το μεγάλο τζαμί της Τύνιδας και το κέντρο της Medina, περνώντας από πολλά καταστήματα και αρχαία κτίρια.

Το πλοίο προς Τύνιδα μπορεί να πετάξει από την Ιταλία (Παλέρμο, Νάπολη, Civitavecchia, Λιβόρνο και Γένοβα) ή από τη Γαλλία (Sete). Κάποτε στη Τύνιδα, οι επισκέπτες θα πρέπει να κάνουν μια περιήγηση στα αρχαία κτίρια, τα τζαμιά και τις πύλες της Medina. Τα σουκ είναι ένα δίκτυο καλυμμένων δρόμων γεμάτο καταστήματα και εμπόρους, όπου οι τουρίστες μπορούν να πάρουν την ανατολίτικη ατμόσφαιρα του τόπου. Όλοι οι τύποι εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων των σκλάβων, διαπραγματεύονταν εκεί. Πριν φύγετε με τα οχηματαγωγά από την Τύνιδα, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το μεγαλύτερο τζαμί στην Τυνησία - το Τζαμί Ζιτούνα ή επισκεφθείτε το μικρό λαογραφικό μουσείο Dar Ben Abdallah στο παλάτι του 18ου αιώνα στη μεδίνα.

Τα δρομολόγια πλοίων Tunis συνδέουν την Τυνησία με πολλούς διεθνείς προορισμούς. Οι επιβάτες που έρχονται στην Τύνιδα ενδιαφέρονται όχι μόνο για να εξερευνήσουν τις παραλίες της αλλά και για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος σε μέρη όπως η Καρχηδόνα, η Λα Μαρσά και η Σίδι Μπου Σάιντ, τα προάστια της Τύνιδας. Μπορούν να μάθουν πολλά για την αποικιακή εποχή της πόλης με την επίσκεψη στον καθεδρικό ναό του Αγίου Βικεντίου του Παύλου, που χτίστηκε το 1882. Μέσω του ωραρίου του Τύνιδα μπορούν να προγραμματίσουν και να οργανώσουν το ταξίδι τους στην Τυνησία και να νιώσουν τον εξωτικό αέρα πάνω από ένα παραδοσιακό πιάτο κουσκούς και ψιλοκομμένο λάχανο. Μια βόλτα στο μεγαλύτερο πάρκο της Τύνιδας, το πάρκο Belvedere, το οποίο στεγάζει το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το δημοτικό ζωολογικό κήπο και έχει θέα στη λίμνη της Τύνιδας θα εναρμονίσει αρμονικά τη βραδιά τους αργότερα.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη