Πλοία για Τήλο

Ploia Gia Tilo image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Τήλο και χαλαρώστε ανάμεσα σε ψηλά βουνά και όμορφες παραλίες!

Το νησί Τήλος είναι το 7ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας (61 km2). Αν και το νησί έχει μια δημοτικότητα μόνο ca. 533 κάτοικοι. Το γεγονός αυτό καθιστά το νησί έναν πολύ καλό προορισμό για χαλάρωση.

Οι τουρίστες που ταξιδεύουν στον προορισμό Τήλος έχουν όλη την "ώρα στον κόσμο" για να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν. Το νησί κυριαρχείται από τα βουνά, η ψηλότερη κορυφή, ο Προφήτης Ηλίας, φτάνει σχεδόν 650 μ. Στο κέντρο του νησιού, μια μικρή πεδιάδα οδηγεί σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού Ερίστου. Μια δεύτερη όμορφη παραλία της Τήλου είναι η Πλάκα στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού. Πριν φύγετε με τα πλοία από την Τήλο μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε έναν από τους πολλούς αρχαιολογικούς χώρους. Το σπήλαιο του Χαρκαδίου στο Μισαριά και το νεκροταφείο των μικρών ελεφάντων είναι τα πιο δημοφιλή. Ορισμένα από τα ευρήματά του εκτίθενται στο μικρό παλαιοντολογικό μουσείο.

Τα δρομολόγια των πλοίων Τήλος είναι καλά ανεπτυγμένα και αναχωρούν από τη Ρόδο και το λιμάνι του Πειραιά στην Αθήνα. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να φτάσουν στο νησί με τα ταχύπλοα πλοία, συμβατικά πορθμεία που εκτελούνται το χειμώνα. Για να δείτε το ωραίο δρομολόγιο της Τήλου και να κερδίσετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο στην Τήλο, χρησιμοποιήστε την παραπάνω μηχανή κράτησης πραγματικού χρόνου.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη