Πλοία για Σύρο

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Σύρο και ανακαλύψτε τις όμορφες αμμώδεις παραλίες, τους μεγάλους κόλπους και πολλούς αρχαιολογικούς χώρους!

Ακτοπλοϊκά για Σύρο

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοία Σύρος, θα φτάσουν στο διοικητικό, εμπορικό, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο των Κυκλάδων. Η πρωτεύουσα Ερμούπολη ή Σύρα όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, η οποία είναι χτισμένη στους λόφους που περιβάλλουν το λιμάνι, είναι μια μεγάλη πόλη με πολλά παλιά αρχοντικά, ωραίες μεγάλες πλατείες και εκκλησίες. Το μεγάλο λιμάνι της Ερμούπολης υπήρξε κάποτε το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ελλάδας.

Όποιος ταξιδεύει με ακτοπλοϊκά για Σύρο δεν πρέπει να περιοριστεί μόνο στην Ερμούπολη και στην Άνω Σύρο, αλλά να επισκεφτεί και άλλα μέρη του νησιού. Η Σύρος έχει πολλά να προσφέρει, όπως όμορφες αμμουδερές ακρογιαλιές, μεγάλους κόλπους και αρχαιολογικά αξιοθέατα. Φυσικά υπάρχουν και τα ωραία ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαράκια, ταβέρνες και πολλές ευκαιρίες για αθλητικές δραστηριότητες. Για όποιους ενδιαφέρονται υπάρχει και πλούσια νυχτερινή ζωή. Πριν από την αναχώρηση τους με ακτοπλοϊκά από Σύρο, οι επισκέπτες δεν πρέπει να παραλείψουν να επισκεφτούν το αρχαιολογικό μουσείο, το αρχοντικό του Βελισσαρόπουλου και την εκκλησία Μεταμόρφωσης. Οι διακοπές στην Σύρο συμφέρουν, διότι το νησί ικανοποιεί όλα τα γούστα.

Η Σύρος βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων μεταξύ της Κύθνου και της Τήνου και έχει έκταση 86 τετραγωνικά χιλιόμετρα και 87 χμ ακτογραμμή. Το νησί ξεπερνάει τους 20.000 κατοίκους και λόγω της γεωγραφικής του θέσης αποτελεί κόμβο για την ακτοπλοΐα. Συνεπώς τα δρομολόγια πλοίων Σύρος είναι άριστα ανεπτυγμένα. Από τον Πειραιά (80 ναυτικά μίλια απόσταση) και από την Ραφήνα εκτελούνται τακτικά δρομολόγια προς την Σύρο που συνεχίζουν για Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη και άλλα νησιά των Κυκλάδων, και για Ικαρία και Σάμο. Επίσης από τη Σύρο μπορεί κανείς να πάει σε όλα τα Κυκλαδονήσια.

Δρομολόγια & Τιμές Σύρος

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Σύρος!

Εκπτώσεις & Προσφορές Σύρος

Λιμάνι Επιβίβασης Σύρος - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού της Σύρου στις Κυκλάδες στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Σύρος

  • 1, Επαμεινώνδα Παπαδάμ, 841 00 Ερμούπολη, Σύρος, Ελλάδα
  • Τηλ.: +30 228 108 8888
  • GPS: 37.443308, 24.943264