Πλοία για Σπέτσες

Ploia Gia Spetses image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Σπέτσες, ένα νησί που είναι ιδιαίτερα γνωστό σε τουρίστες από όλο τον κόσμο!

Η Σπέτσες βρίσκεται στο σωστό άνοιγμα του Αργολικού κόλπου, στην Αργοσαρωνική, 50 μίλια μακριά από το λιμάνι του Πειραιά / Αθήνα. Στο νησί οι Σπέτσες ανήκουν σε άλλα τρία νησιά: τον Άγιο Ιωάννη, το Μικρό Μπουρμπούλο και την Σπετσούπουλα, το ιδιωτικό νησί της γνωστής οικογένειας Νιαρχου.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς τον προορισμό Οι Σπέτσες βιώνουν ένα πολύ τουριστικό νησί, το οποίο εκτιμάται από τουρίστες από όλο τον κόσμο αλλά και από Έλληνες τουρίστες που θέλουν να ξεφύγουν από το Σαββατοκύριακο. Κυρίως προέρχονται από την Αθήνα και άλλες διεθνείς μεγάλες πόλεις. Γι 'αυτό το νησί έχει μια κοσμοπολίτικη αίσθηση. Πριν φύγετε από τα πλοία των Σπετσών μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τις πολλές παραλίες και εκκλησίες που προσφέρει το νησί. Τα περισσότερα από αυτά είναι όμως προσβάσιμα μόνο με το πλοίο, το λεωφορείο ή τη μοτοσικλέτα. Ένα άλλο μεγάλο αξιοθέατο του νησιού είναι η νυχτερινή ζωή του. Ένας μεγάλος αριθμός από μπαρ, κλαμπ και ταβέρνες διακοσμούν με τους φεγγίτες τους τη βορειοδυτική πλευρά της θάλασσας.

Σιδηροδρομικές διαδρομές Οι Σπέτσες διατίθενται όλο το χρόνο. Στο νησί δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα, επομένως μόνο τα ταχύπλοα πλοία που δεν μεταφέρουν αυτοκίνητα εξυπηρετούν τον προορισμό. Τη θερινή περίοδο πραγματοποιούνται πολλές καθημερινές αναχωρήσεις. Ελέγξτε το δρομολόγιο της Σπέτσες μέσω της παραπάνω μηχανής κράτησης σε πραγματικό χρόνο για να δείτε λεπτομερώς όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το ταξίδι σας προς και από τις Σπέτσες.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη