Πλοία για Άγιοι Σαράντα

Ploia Gia Saranda image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Επισκεφθείτε με τα πλοία για Άγιοι Σαράντα την Αλβανική Ριβιέρα, την παραθαλάσσια πόλη των Αγίων Σαράντα, απέναντι από το ελληνικό νησί της Κέρκυρας!

Τα πλοία Άγιοι Σαράντα θα σας μεταφέρει στην Αλβανική Ριβιέρα, στην πόλη των Αγίων Σαράντα απέναντι από την Κέρκυρα. Χάρη στην πρόσβαση στις κοντινές παραλίες και το μεσογειακό κλίμα της, έχει γίνει τουριστικό θέρετρο. Κάποτε απλό ψαροχώρι, οι Άγιοι Σαράντα είναι τώρα μια πόλη με έναν πολυάσχολο παραλιακό δρόμο που προσφέρει όλα τα είδη αγαθών και υπηρεσιών. Είναι ένας προορισμός με όμορφα τοπία σε συνδυασμό με πολύ χαμηλές τιμές.

Η άγρια ακτογραμμή της Αλβανίας, με τα παραδοσιακά χωριά της που βρίσκονται σε απομονωμένες και χρυσαφένιες αμμουδιές και περιβάλλονται από γαλαζοπράσινα νερά, είναι μια αποκάλυψη για όσους ταξιδεύουν με ακτοπλοϊκά για Άγιοι Σαράντα. Το κάστρο Lekuresi είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει να επισκεφτείτε. Το κάστρο περικύκλωνε κάποτε έναν ολόκληρο οικισμό, αλλά σήμερα έχουν απομείνει μόνο μερικά ερείπια. Βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου προσφέροντας στον επισκέπτη εκπληκτική θέα στη θάλασσα που φτάνει μέχρι τη Κέρκυρα. Το Butrint είναι ένας εντυπωσιακός αρχαιολογικός χώρος που περιβάλλεται από μικρά αγροκτήματα που σας ταξιδεύει από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα. Το χωριό Ksamil είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό σε έναν κολπίσκο με χρυσές αμμώδεις παραλίες και καταγάλανα νερά από όπου μπορείτε να επισκεφθείτε με μικρά σκάφη τρία μικρά πράσινα νησιά σε κοντινή απόσταση. Δεν μπορείτε να αναχωρήσετε με ακτοπλοϊκό από Αγίους Σαράντα και να μην έχετε επισκεφθεί το «Μπλε Μάτι» (Syri Kalter). Ένα όμορφο και καταπράσινο τοπίο, με τα νερά του ποταμού να αναδύονται από μια πισίνα πενήντα μέτρων.

Οι Άγιοι Σαράντα έχουν πληθυσμό 41.173 κατοίκους, των οποίων η κύρια δραστηριότητα είναι ο τουρισμός μαζί με την αλιεία και τις οικοδομικές εργασίες. Τα δρομολόγια πλοίων Άγιοι Σαράντα ξεκινούν από το λιμάνι της Κέρκυρας.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη