Πλοία για Ρώμη

Ploia Gia Romi image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Ρώμη φθάνουν πρώτα στην παραθαλάσσια πόλη Τσιβιταβέκια, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αιώνια Πόλη!

Τα πλοία Ρώμη σας μεταφέρουν μέσω Civitavecchia στην αιώνια πόλη. Ως βάση του ιταλικού κράτους και της πόλης του Βατικανού, η Ρώμη αποτελεί πόλη μουσείο, που προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Η πόλη έχει τόσα πολλά πράγματα για να δει κανείς που μπορεί να μην έχει το χρόνο να τα εξερευνήσει όλα. Τα ρωμαϊκά μνημεία, τα επιβλητικά μεσαιωνικά και αναγεννησιακά παλάτια και τα μουσεία με εκθέματα ανεκτίμητης αξίας καθιστούν την πόλη ένα υπαίθριο μουσείο.

Οι τουρίστες που ταξιδεύουν με ακτοπλοϊκό για Ρώμη επισκέπτονται το παγκοσμίως γνωστό Βατικανό, μια ανεξάρτητη χώρα στην Ιταλία. Η υπέροχη Βασιλική του Αγίου Πέτρου με τις διακοσμήσεις του Μιχαήλ Άγγελο είναι η μεγαλύτερη και πιο ιερή εκκλησία στον κόσμο. Το μουσείο του Βατικανού φιλοξενεί πολλά σημαντικά αριστουργήματα της Αναγέννησης και φυσικά το Παρεκκλήσι «Καπέλα Σιστίνα» και τα τέσσερα Δωμάτια του Ραφαήλ. Το επιβλητικό Κολοσσαίο, ένα ρωμαϊκό αμφιθέατρο με χωρητικότητα 45.000 θεατών, είναι ένα από τα μνημειώδη σύμβολα της σύγχρονης Ρώμης. Στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου, το Πάνθεον είναι ένας πολυθεϊστικός ναός 2000 χρόνων και η γνωστή Κρήνη ντι Τρέβι (Fontana di Trevi) πλημμυρίζεται από τα νομίσματα των τουριστών που επιθυμούν να επισκεφθούν ξανά τη Ρώμη. Πριν φύγετε με ακτοπλοϊκό από Ρώμη, φροντίστε να επισκεφθείτε την Piazza di Spagna, τα Ισπανικά Σκαλοπάτια και την πολυσύχναστη Piazza Navona. Και φυσικά δεν πρέπει να χάσετε μια βόλτα στη Villa Borghese ένα πάρκο 148 στρεμμάτων με μια λίμνη, σιντριβάνια, αγάλματα και μουσεία.

Η Ρώμη είναι αναμφισβήτητα ένας προορισμός που συνδυάζει την ιστορία με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Τα δρομολόγια πλοίων Ρώμη λειτουργούν (από / προς τη Civitavecchia!) και συνδέουν με τη Σαρδηνία στα λιμάνια Porto Torres και Olbia, Palermo και Termini Imerese στη Σικελία και τη Βαρκελώνη στην Ισπανία.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη